تحلیل نفت امروز، 30 بهمن 1402
در این مطلب به تحلیل نفت امروز می پردازیم و مشخص خواهیم کرد که بهترین نقاط خرید و فروش نفت از لحاظ تکنیکال در چه محدوده هایی قرار گرفته اند و سطوح حمایتی و مقاومتی مهم نفت را بررسی می نماییم، همچنین سناریوهای مهم احتمالی در حرکت آتی نفت را بررسی می نماییم، با ما بمانید:
تحلیل نفت امروز: Crude Oil
-
تحلیل نفت امروز: تحلیل شماره 1
نمودار نفت WTI در حال حاضر یک حرکت صعودی کلی را نشان می دهد. با این حال، یک سناریوی بالقوه برای قیمت وجود دارد که یک واکنش نزولی از مقاومت اول نشان دهد و به سمت حمایت اول سقوط کند.
اولین سطح مقاومت در 78.83 به عنوان یک مقاومت همپوشانی شناخته می شود که با سطح 50.00% فیبوناچی Retracement همراه است. بالاتر، سطح مقاومت 2 در 82.27 به عنوان یک مقاومت پولبک مشخص می شود که با سطح 61.80% فیبوناچی Retracement همسو می شود و اهمیت آن را به عنوان یک منطقه مقاومت بالقوه بیشتر برجسته می کند.
از جنبه نزولی، اولین سطح حمایت در 75.05 به عنوان یک حمایت Pullback شناخته می شود، که اهمیت آن را به عنوان یک سطح حمایت کلیدی تقویت می کند.
-
تحلیل نفت امروز: تحلیل شماره 2
در روز جمعه مورخ 16 فوریه، روند افزایشی کوتاهمدت نفت ادامه یافت و به این ترتیب، بالاترین قیمت 14 فوریه تجدید شد. حد سود مناسب بعدی برای انجام معاملات خرید، بازه 81.35 – 82.34 در نظر گرفته شده است. پیشنهاد میشود معاملات خرید جدید در زمان اصلاحات بازار انجام شود.
سطوح مهمی که برای ورود به پوزیشن های خرید (Long) مناسب است عبارت اند از: حمایت اول در بازه قیمتی 74.82 – 75.15 و حمایت دوم در بازه قیمتی 73.01 – 73.50 است. ابتدا باید منتظر اصلاح و رسیدن قیمت به این سطوح حمایتی کلیدی باشید و سپس یک الگوی مناسب برای خرید را در نظر بگیرید.
پیشنهادات معاملاتی برای ترید USCrude در روز جاری
معامله خرید بر اساس الگو در حمایت اول یعنی محدوده 74.82 – 75.15 را انجام دهید. حد سود: 78.36. استاپ لاس: مطابق با قوانین استراتژی معاملاتی مورد استفاده
معامله خرید بر اساس الگو در حمایت دوم یعنی محدوده 73.01 – 73.50 انجام دهید. هدف قیمتی: 78.36. استاپ لاس: مطابق با قوانین استراتژی معاملاتی مورد استفاده
-
تحلیل نفت امروز: تحلیل شماره 3
قیمتهای آتی نفت خام سبک در معاملات روز دوشنبه پس از رسیدن به بالاترین قیمت اصلی 29 ژانویه در 79.01 دلار، با کاهش مواجه شدهاند. این سطح میتواند به عنوان سطح کلیدی برای تقویت روند صعودی در نظر گرفته شود که تا 82.68 دلار به عنوان هدف اصلی پیش رو، قیمت می تواند افزایش یابد.
در سمت پایین، حمایت جزئی 77.43 دلار است، که به دنبال آن میانگین متحرک 200 روزه در 76.25 دلار قرار دارد. معاملهگران تمایل دارند در این سطح، در صورت تست شدن آن، از قیمت حمایت کنند زیرا تعیین کننده روند بلندمدت است.
عدم حفظ میانگین متحرک 200 روزه که یک حمایت بسیار مهم است و تثبیت زیر آن باعث میشود بازار در وضعیت ضعیفی قرار گیرد و هدف نزولی بعدی میانگین متحرک 50 روزه در 73.53 دلار خواهد بود. این قیمت به عنوان حمایت میانمدت روند در نظر گرفته میشود.
-
تحلیل نفت امروز براساس تکنیکال ریتینگ (Technical Rating)
در تحلیل نفت امروز بر اساس اندیکاتورهای تکنیکال (Technical Indicators) و مووینگ اوریج (Moving Averages) همانطور که در تصویر زیر مشاهده می کنید سیگنال خرید قوی صادر شده است.
با توجه به تصویر بالا مشخص می شود که برای امروز سیگنال های صادر شده توسط اندیکاتورها عبارت اند از: 6 سیگنال خرید، 1 سیگنال خنثی و 2 سیگنال فروش، در سمت دیگر مووینگ اوریج 12 سیگنال خرید و 0 سیگنال فروش صادر کرده است.
مجموع این دو برابر است با 18 سیگنال خرید، 1 سیگنال خنثی و 2 سیگنال فروش، و با توجه به اینکه اندیکاتورها نشان دهنده سیگنال خرید قوی هستند و میانگین های متحرک سیگنال خرید قوی را نشان می دهند، در کل Technical Rating نشان گر موقعیت خرید قوی برای نفت امروز می باشد، در ادامه می توانید جزئیات سیگنال های ارائه شده را مشاهده کنید:
تحلیل نفت امروز: تحلیل بنیادی (Fundamental Analysis)
نکات کلیدی در تحلیل فاندامنتال امروز نفت خام:
- کاهش حجم معاملات به دلیل تعطیلی در آمریکا و پس از سال نوی چینی.
- نگرانیهای تورمی و بهروزرسانیهای سیاست فدرال رزرو به عنوان عوامل مهم محرک بازار.
- رویدادهای ژئوپولیتیکی خاورمیانه و اختلالات احتمالی در عرضه.
فشارهای تورمی و نگرانیهای نرخ بهره
بازار نفت خام در اوایل روز دوشنبه تحت فشار قرار گرفت، با افزایش تورم در آمریکا و چشمانداز سیاست تهاجمی فدرال رزرو، افزایش قیمت محدود شد. جهشهای غیرمنتظره در قیمتهای تولیدکننده و مصرفکننده در آمریکا نگرانیها درباره تورم بالا و طولانیمدت را برانگیخته است، که ممکن است تقاضا برای نفت را کاهش دهد. دادههای قوی تورم مصرفکننده و تولیدکننده نشان میدهد که فدرال رزرو ممکن است کاهش نرخ بهره در 2024 را به تاخیر اندازد، که بر روندهای بازار تأثیر مستقیم میگذارد.
تأثیر تنشهای خاورمیانه
مسائل ژئوپولیتیکی، به ویژه در خاورمیانه، همچنان نقش مهمی در قیمتگذاری نفت دارند. حوادث اخیر، از جمله حمله گروه حوثی یمن به یک نفتکش و درگیریهای جاری بین اسرائیل و حماس، به عدم قطعیت در ثبات منطقهای دامن زده است. با این حال، این عوامل با نگرانیهای گستردهتر درباره تقاضای جهانی و سلامت اقتصادی متعادل شدهاند.
تعادل عرضه و تقاضا
نگرانیهای جهانی در مورد تقاضا، که توسط پیشبینی آژانس بینالمللی انرژی از کند شدن تولید در 2024 و سیگنالهای رکود از بریتانیا و ژاپن تأکید شده است، قیمتهای نفت را محدود میکند. تولید آمریکا همچنان قوی است، با تولید بیش از 13 میلیون بشکه در روز، که ممکن است اختلالات عرضه را جبران کند. ظرفیت زیاد اوپک نیز ریسکهای عرضه را کاهش میدهد.
پیشبینی کوتاهمدت بازار
به طور کوتاهمدت، چشمانداز بازار نفت خام خنثی تا نزولی است. انتظار میرود حجم معاملات به دلیل تعطیلی در آمریکا و دوره پس از سال نوی چینی در چین پایین باشد. ترکیبی از نگرانیهای تورمی، چشمانداز سیاست فدرال رزرو، و رویدادهای ژئوپولیتیکی خاورمیانه در تعیین روند آینده بازار نفت حیاتی خواهد بود.
قیمتها احتمالاً در یک محدوده مشخص نوسان خواهند کرد، با فشارهای نزولی از چالشهای اقتصادی جهانی و احتمال بالایی از اختلالات در عرضه. عوامل کلیدی برای تعیین قیمت شامل آپدیت سیاست فدرال رزرو و هر مسئله ژئوپولیتیکی جدید هستند، زیرا این عوامل به شدت بر جهت بازار و روند قیمتی تأثیر خواهند گذاشت.