در این مطلب به تحلیل نفت امروز می پردازیم و مشخص خواهیم کرد که بهترین نقاط خرید و فروش نفت از لحاظ تکنیکال در چه محدوده هایی قرار گرفته اند و سطوح حمایتی و مقاومتی مهم نفت را بررسی می نماییم، همچنین سناریوهای مهم احتمالی در حرکت آتی نفت را بررسی می نماییم، با ما بمانید:

 

تحلیل نفت امروز: Crude Oil

  • تحلیل نفت امروز: تحلیل شماره 1

نمودار نفت WTI (وست تگزاس اینترمدیت) در حال حاضر یک حرکت صعودی کلی را نشان می دهد. در این زمینه، یک سناریوی بالقوه برای افزایش قیمت به سمت مقاومت اول وجود دارد.

 

تحلیل نفت امروز
تحلیل نفت امروز: سطوح حمایتی/ مقاومتی مهم و اصلی قیمت Crude Oil در تصویر معین شده است.

 

اولین سطح مقاومت در 74.18 به عنوان یک مقاومت همپوشانی شناخته می شود که با سطح 38.20% فیبوناچی Retracement همراه است. بالاتر، سطح مقاومت 2 در 75.24 به عنوان یک مقاومت پولبک مشخص می شود که با سطح 50.00% فیبوناچی اصلاحی همراه می شود و اهمیت آن را به عنوان یک منطقه مقاومت بالقوه برجسته می کند.

در جهت نزولی، سطح حمایت اول در 72.94 به عنوان یک حمایت همپوشانی یا Overlap شناخته می شود. در ادامه، دومین سطح حمایت در 71.42 به عنوان یک حمایت پولبک شناسایی شده است که اهمیت آن را به عنوان یک سطح حمایت کلیدی تقویت می کند.

 

  • تحلیل نفت امروز: تحلیل شماره 2

در حال حاضر، نفت در یک روند اصلاحی کوتاه‌مدت قرار دارد و به نظر می‌رسد به سطح مقاومتی اول در بازه 75.08 – 74.75 نزدیک می‌شود. پیشنهاد می‌شود پس از بررسی این محدوده، معاملات فروش با هدف رسیدن به کف قیمتی در تاریخ 5 فوریه انجام شود. در صورتی که این کف شکسته شود، انتظار می‌رود که روند کاهشی به سمت بازه هدف پایین‌تری در 69.27 – 68.28 ادامه یابد.

بخوانید  تحلیل نفت امروز، 13 بهمن 1402

 

تحلیل نفت امروز
تحلیل نفت امروز: نمودار قیمتی Crude Oil

 

در حالتی که مقاومت اول با یک حرکت صعودی شکسته شود، باید منتظر باشیم که اصلاح صعودی به سوی مقاومت بعدی در 76.89 – 76.40 ادامه پیدا کند. این بازه قیمتی به عنوان یک عامل تعیین‌کننده روند در نظر گرفته می‌شود، بنابراین، بهتر است ابتدا فروش در این محدوده را در نظر داشته باشید.

پیشنهادات معاملاتی USCrude برای امروز شامل:

فروش بر اساس الگوی مشاهده شده در مقاومت اول یعنی بازه قیمتی 75.08 – 74.75 با هدف قیمتی 71.56 و تنظیم حد ضرر متناسب با دستورالعمل‌های الگوی معاملاتی استفاده شده

فروش مجدد در صورت رسیدن به مقاومت دوم یعنی در بازه قیمتی 76.89 – 76.40 با حد سود 71.56 و حد ضرر متناسب با دستورالعمل‌های الگوی معاملاتی استفاده شده

 

  • تحلیل نفت امروز براساس تکنیکال ریتینگ (Technical Rating)

در تحلیل نفت امروز بر اساس اندیکاتورهای تکنیکال (Technical Indicators) و مووینگ اوریج (Moving Averages) همانطور که در تصویر زیر مشاهده می کنید سیگنال خرید قوی صادر شده است.

 

نمای کلی از تحلیل نفت امروز بر اساس تکنیکال ریتینگ (اندیکاتورهای تکنیکال و مووینگ اوریج)

 

با توجه به تصویر بالا مشخص می شود که برای امروز سیگنال های صادر شده توسط اندیکاتورها عبارت اند از: 7 سیگنال خرید، 1 سیگنال خنثی و 0 سیگنال فروش، در سمت دیگر مووینگ اوریج 11 سیگنال خرید و 1 سیگنال فروش صادر کرده است.

مجموع این دو برابر است با 18 سیگنال خرید، 1 سیگنال خنثی و 1 سیگنال فروش، و با توجه به اینکه اندیکاتورها  نشان دهنده سیگنال خرید قوی هستند و میانگین های متحرک نیز سیگنال خرید قوی را نشان می دهند، در کل Technical Rating نیز نشان گر موقعیت خرید قوی برای نفت امروز می باشد، در ادامه می توانید جزئیات سیگنال های ارائه شده را مشاهده کنید:

بخوانید  تحلیل نفت امروز، 25 بهمن 1402

 

سیگنال های صادر شده از اندیکاتورهای تکنیکال

 

سیگنال های صادر شده از میانگین های متحرک

 

تحلیل نفت امروز: تحلیل بنیادی (Fundamental Analysis)

قراردادهای آتی نفت روز چهارشنبه پس از انتشار آمار هفتگی ذخایر توسط اداره اطلاعات انرژی (EIA)، شاهد افزایش قیمت بودند. این جهش ناشی از کاهش بیش از حد انتظار در ذخایر سوخت آمریکا و تشدید تنش‌های ژئوپلیتیکی در خاورمیانه بود.

بر اساس گزارش اداره اطلاعات انرژی (EIA)، ذخایر بنزین در ایالات متحده طی هفته منتهی به 2 فوریه، 3.146 میلیون بشکه کاهش یافت و به 250.988 میلیون بشکه رسید.

این کاهش، که اولین کاهش از اواسط دسامبر به شمار می‌آید، به دلیل افزایش تقاضا و کاهش تولید اتفاق افتاد. ذخایر بنزین از 3.053 میلیون بشکه بالاتر از میانگین پنج ساله به 1.701 میلیون بشکه پایین‌تر از خط مبنای تاریخی تغییر یافت. این کاهش در تضاد با افزایش 3.652 میلیون بشکه‌ای است که دوشنبه شب توسط موسسه نفت آمریکا (API) گزارش شده بود. بنابراین، نقطه تغییر مسیر صعودی مشخص شد.

 

 

Leave a Reply