در این مطلب به تحلیل نفت امروز می پردازیم و مشخص خواهیم کرد که بهترین نقاط خرید و فروش نفت از لحاظ تکنیکال در چه محدوده هایی قرار گرفته اند و سطوح حمایتی و مقاومتی مهم نفت را بررسی می نماییم، همچنین سناریوهای مهم احتمالی در حرکت آتی نفت را بررسی می نماییم، با ما بمانید:

 

تحلیل نفت امروز: Crude Oil

  • تحلیل نفت امروز: تحلیل شماره 1

نمودار نفت WTI در حال حاضر یک حرکت صعودی کلی را نشان می دهد. با این حال، یک سناریوی بالقوه برای کاهش قیمت به سمت حمایت اول قبل از جهش صعودی و صعود به سمت مقاومت اول وجود دارد.

 

تحلیل نفت امروز
تحلیل نفت امروز: سطوح حمایتی/ مقاومتی مهم و اصلی قیمت Crude Oil در تصویر معین شده است.

 

اولین سطح حمایت در 77.09 به عنوان یک حمایت Pullback ذکر شده است که با سطح 23.60% فیبوناچی Retracement مطابقت دارد. بیشتر در زیر، سطح حمایت دوم در 75.72 به عنوان یک حمایت همپوشانی مشخص شده است که با سطح 38.20% فیبوناچی Retracement همراه است و اهمیت آن را به عنوان یک منطقه حمایت کلیدی تقویت می کند.

در جهت صعودی، سطح مقاومت 1 در 78.99 به عنوان یک مقاومت چند نوسان بالا شناخته می شود. بالاتر، سطح مقاومت 2 در 80.85 به عنوان یک مقاومت پولبک مشخص می‌شود که با سطح 161.80%  فیبوناچی Extension همراه است و اهمیت آن را به‌عنوان منطقه مقاومت بالقوه برجسته می‌کند.

 

  • تحلیل نفت امروز: تحلیل شماره 2

قیمت نفت در حال ادامه‌ی روند اصلاحی کوتاه‌مدت خود است. منطقه‌ی حمایتی اول در بازه‌ی 75.19 – 74.86 می‌تواند به عنوان یک حد سود اصلاحی در نظر گرفته شود. پس از تست این محدوده حمایتی، معاملات خرید را با هدف تعیین شده در سقف قیمتی تاریخ 19 فوریه در نظر بگیرید. در صورتی که قیمت به‌ این سقف رسید، می‌توان به منطقه‌ی حدسود بالاتری در بازه‌ی 82.34 – 81.35 را در نظر گرفت.

بخوانید  بهترین ارزهای دیجیتال برای سرمایه گذاری در سال 2023

 

تحلیل نفت امروز
تحلیل نفت امروز: نمودار قیمتی Crude Oil

 

حمایت اصلی که از روند قیمتی پشتیبانی می کند در بازه‌ی 73.54 – 73.05 واقع شده است. در صورتی که قیمت به این سطح حمایتی رسید می توانید پوزیشن های خرید (Long) خود را آغاز کنید.

پیشنهادات معاملاتی برای نفت USCrude امروز به شرح زیر است:

  • خرید در منطقه‌ی حمایتی اول یعنی بازه‌ی 75.19 – 74.86 با در نظر گرفتن هدف سود در 78.45 و استاپ لاس طبق استراتژی معاملاتی انجام شده.
  • خرید در منطقه‌ی حمایتی دوم یعنی بازه‌ی 73.54 – 73.05 با در نظر گرفتن هدف سود در 78.45 و استاپ لاس طبق استراتژی معاملاتی انجام شده.

 

  • تحلیل نفت امروز: تحلیل شماره 3

معاملات آتی نفت خام سبک برای دومین سشن معاملاتی متوالی خود در روز چهارشنبه کاهش یافت و بازار نشانه‌های واضحی از رد شدن دوباره در سقف قیمتی 30 ژانویه در 79.01 دلار را نشان داد. این امر بازار را در موقعیتی قرار می دهد که حمایت بلندمدت خود را به چالش بکشد.

 

نمودار نفت امروز

 

هدف نزولی اولیه امروز، حمایت بلندمدت یا میانگین متحرک 200 روزه 76.30 دلار است. واکنش معامله گران به این سطح احتمالاً روند کوتاه مدت را تعیین می کند.

پوزیشن های لانگ قدرتمند یا تشکیل یک سطح حمایتی موقت بالاتر از MA 200 روزه نشان دهنده تشکیل روند صعودی خواهد بود. در این حالت، معامله گران منتظر موقعیت های مناسب برای ورود به پوزیشن های خرید با حدسود 79.01 دلار خواهند بود.

عدم حفظ MA 200 روزه نشان می دهد که خریداران با توجه به وضعیت عرضه/تقاضای فعلی، می خواهند به قیمت پایین تر و بهتری دست یابند . این می تواند منجر به تست میانگین متحرک 50 روزه در 73.66 دلار توسط قیمت نفت شود. تغییر در روند میان مدت یا MA 50 روزه، می تواند تشکیل دهنده معاملات محدوده شود.

بخوانید  تحلیل نفت امروز، 25 بهمن 1402

اگر اخبار به طور قابل توجهی سبب صعودی یا نزولی شدن روند نشوند، قیمت ها ممکن است در بازه میانگین متحرک 200 روزه و 50 روزه نوسان دهند. این یک محیط معاملاتی نسبتا کسل کننده و بدون روند را ایجاد می کند.

 

  • تحلیل نفت امروز براساس تکنیکال ریتینگ (Technical Rating)

در تحلیل نفت امروز بر اساس اندیکاتورهای تکنیکال (Technical Indicators) و مووینگ اوریج (Moving Averages) همانطور که در تصویر زیر مشاهده می کنید سیگنال فروش صادر شده است.

 

نمای کلی از تحلیل نفت امروز بر اساس تکنیکال ریتینگ (اندیکاتورهای تکنیکال و مووینگ اوریج)

 

با توجه به تصویر بالا مشخص می شود که برای امروز سیگنال های صادر شده توسط اندیکاتورها عبارت اند از: 3 سیگنال خرید، 3 سیگنال خنثی و 4 سیگنال فروش، در سمت دیگر مووینگ اوریج 4 سیگنال خرید و 8 سیگنال فروش صادر کرده است.

مجموع این دو برابر است با 7 سیگنال خرید، 3 سیگنال خنثی و 12 سیگنال فروش، و با توجه به اینکه اندیکاتورها  نشان دهنده سیگنال فروش هستند و میانگین های متحرک سیگنال فروش را نشان می دهند، در کل Technical Rating نشان گر موقعیت فروش برای نفت امروز می باشد، در ادامه می توانید جزئیات سیگنال های ارائه شده را مشاهده کنید:

 

سیگنال های صادر شده از اندیکاتورهای تکنیکال

 

سیگنال های صادر شده از میانگین های متحرک

 

تحلیل نفت امروز: تحلیل بنیادی (Fundamental Analysis)

نکات کلیدی در تحلیل فاندامنتال امروز نفت خام:

  • سیاست فدرال رزرو، قوی شدن دلار باعث کاهش قیمت نفت شد.
  • تنش های خاورمیانه حمایت محدودی از قیمت نفت را ارائه می دهد.
  • تأثیرات ژئوپلیتیکی و اقتصادی روندهای نفتی کوتاه مدت را تحت تأثیر قرار می دهند.

 

تحلیل بنیادی نفت

 

کاهش قیمت نفت: نگرانی های فدرال رزرو و دلار قوی تر بیش از حمایت خاورمیانه تأثیرگذار است

روز چهارشنبه شاهد تغییر در قیمت نفت است و افزایش های قبلی جای خود را به زیان داده است. این حرکت همچنین نشان دهنده ادامه بالقوه فروش شدید دیروز است.

بخوانید  نماد شهر+تحلیل در بورس/گروه مالی شهر

این تغییر در درجه اول به دلیل نگرانی از سیاست های نرخ بهره فدرال رزرو و تقویت دلار آمریکا است که عوامل حمایتی ناشی از تنش های ژئوپلیتیک خاورمیانه را تحت الشعاع قرار می دهد و تأثیر مثبت آن را کاهش می دهد.

فشارهای اقتصادی: فدرال رزرو و قدرت دلار

محرک های اصلی کاهش قیمت نفت نگرانی ها در مورد تردید فدرال رزرو برای کاهش نرخ بهره و افزایش اخیر ارزش دلار آمریکا است. پیش بینی سرمایه گذاران از صورتجلسه ژانویه فدرال رزرو، انتظارات بازار را به سمت شروع بعدی چرخه کاهش نرخ سوق داده است. این احساسات اقتصادی، همراه با دلار قوی‌تر، بر اثرات تثبیت‌کننده تنش‌های خاورمیانه غلبه می‌کند.

پیش بینی کوتاه مدت

پیش بینی می شود در آینده نزدیک، روند قیمتی نفت تحت تأثیر این عوامل متضاد شکل بگیرد. در حالی که وضعیت خاورمیانه مقداری حمایت از قیمت را فراهم می کند، تأثیر نزولی قابل توجهی از نگرانی های اقتصادی، به ویژه در مورد مسیر سیاست گذاری فدرال رزرو و قدرت دلار آمریکا ظاهر می شود. معامله گران باید این تحولات را به دقت زیر نظر داشته باشند، زیرا انتظار می رود که عمدتاً بر جهت روند آتی بازار نفت تأثیر بگذارند که در حال حاضر نشان دهنده تمایل به روند نزولی در کوتاه مدت است.

 

دیدگاهتان را بنویسید