تحلیل نفت امروز، 23 بهمن 1402
در این مطلب به تحلیل نفت امروز می پردازیم و مشخص خواهیم کرد که بهترین نقاط خرید و فروش نفت از لحاظ تکنیکال در چه محدوده هایی قرار گرفته اند و سطوح حمایتی و مقاومتی مهم نفت را بررسی می نماییم، همچنین سناریوهای مهم احتمالی در حرکت آتی نفت را بررسی می نماییم، با ما بمانید:
تحلیل نفت امروز: Crude Oil
-
تحلیل نفت امروز: تحلیل شماره 1
قیمت های نفت WTI اوایل دوشنبه کمی کاهش یافتهاند، اما بازار همچنان در وضعیتی است که احتمال شکست میانگین متحرک بلندمدت و ایجاد روند قیمتی صعودی بسیار بالا می باشد.
روند میانمدت صعودی است و بازار به طور قاطع بالای میانگین متحرک 50 روزه که 73.34$ می باشد، معامله میشود. روز جمعه، نفت خام در سمت صعودی میانگین متحرک 200 روزه با قیمت 76.37$ بسته شد، که نشاندهنده تغییر در روند بلندمدت است.
با کاهش کم قدرت روند صعودی اوایل دوشنبه، انتظار میرود معاملهگران میانگین متحرک 200 روزه را مانند یک محور در نظر بگیرند، بنابراین شاهد معاملات نوسانی خواهیم بود، مخصوصاً که حجم معاملات کمی پایینتر از میانگین است. معاملهگران صعودی بر روی حرکت پایدار و قدرتمند فراتر از این میانگین متحرک شرطبندی خواهند کرد.
-
تحلیل نفت امروز: تحلیل شماره 2
در هفته گذشته، نفت به ناحیه مقاومت اصلی روند کوتاهمدت خود در محدوده 76.89 – 76.40 رسید که توسط فروشندگان حفظ شد. بنابراین، برای امروز پیشنهاد میشود که در این ناحیه فروش انجام دهید با حد سود اولیه در کمترین قیمت مربوط به 5 فوریه.
چنانچه در طول روز، ناحیه مقاومتی 76.89 – 76.40 شکسته شود و قیمت در پایان سشن معاملاتی آمریکا بالاتر از این بازه مقاومتی بسته شود، انتظار میرود که روند کوتاهمدت به صورت معکوس به سمت صعودی تغییر کند. در این حالت، از روز بعد، به دنبال انجام معاملات خرید با هدف در ناحیه بالایی هدف [82.34 – 81.35] باشید.
پیشنهادات معاملاتی USCrude برای امروز:
در محدوده مقاومتی واقع در 76.89 – 76.40 وارد پوزیشن موقعیت فروش شوید با حد سود 71.56 و استاپ لاس 77.8
-
تحلیل نفت امروز براساس تکنیکال ریتینگ (Technical Rating)
در تحلیل نفت امروز بر اساس اندیکاتورهای تکنیکال (Technical Indicators) و مووینگ اوریج (Moving Averages) همانطور که در تصویر زیر مشاهده می کنید سیگنال فروش قوی صادر شده است.
با توجه به تصویر بالا مشخص می شود که برای امروز سیگنال های صادر شده توسط اندیکاتورها عبارت اند از: 1 سیگنال خرید، 1 سیگنال خنثی و 6 سیگنال فروش، در سمت دیگر مووینگ اوریج 4 سیگنال خرید و 8 سیگنال فروش صادر کرده است.
مجموع این دو برابر است با 5 سیگنال خرید، 1 سیگنال خنثی و 14 سیگنال فروش، و با توجه به اینکه اندیکاتورها نشان دهنده سیگنال فروش قوی هستند و میانگین های متحرک سیگنال فروش را نشان می دهند، در کل Technical Rating نشان گر موقعیت فروش قوی برای نفت امروز می باشد، در ادامه می توانید جزئیات سیگنال های ارائه شده را مشاهده کنید:
تحلیل نفت امروز: تحلیل بنیادی (Fundamental Analysis)
نکات کلیدی در تحلیل فاندامنتال امروز نفت خام:
- اسرائیل حملات به غزه را پایان داد، قیمتهای نفت با کاهش پاسخ دادند
- تولید نفت آمریکا به 13.3 میلیون بشکه در روز رسید
- گزارش CPI روز سهشنبه میتواند تاثیر قابل توجهی بر بازار نفت داشته باشد
تنشهای خاورمیانه و واکنش بازار
در ابتدای هفته معاملاتی، قیمتهای نفت خام پس از اتمام حملات اسرائیل به غزه کاهش یافت. این امر به طور جزئی نگرانیها در مورد تامین منابع از خاورمیانه را کاهش داد که هفته قبل به طور قابل توجهی قیمتها را بالا برده بود. با این حال، بسته بودن اصلیترین بازارهای مالی آسیا به دلیل تعطیلات، فعالیتهای معاملاتی را محدود کرد.
خلاصهای از عملکرد قیمتی نفت در هفته گذشته
قیمتهای نفت خام هفته گذشته شاهد افزایش 6 درصدی بود، عمدتا به دلیل تشدید تنشها در خاورمیانه. اقدامات نظامی اسرائیل در غزه و درگیریهای جاری، پیش از این نگرانیهای بازار را در مورد اختلالات احتمالی در عرضه افزایش داده بود. علاوه بر این، حملات به کشتیهای تجاری در دریای سرخ توسط شبهنظامیان حوثی، نگرانیها در مورد لجستیک و عرضه را همچنان بالا نگه داشت.
دینامیکهای آمریکا و عوامل جهانی عرضه
آمریکا افزایش در دکلهای نفت و گاز طبیعی را گزارش کرد که نشاندهنده افزایش بالقوه در تولید است. این افزایش در تولید داخلی، که به 13.3 میلیون بشکه در روز رسید، به عنوان متعادلکنندهای برای نگرانیهای عرضه عمل کرد. در همین حال، افزایش صادرات خام روسیه و تحریمهای آمریکا علیه نهادهای خاص، سناریوی عرضه جهانی نفت را پیچیدهتر کرده است.
گزارش CPI آمریکا پیشرو و تاثیرات بازاری آن
گزارش پیشروی شاخص قیمت مصرفکننده (CPI) آمریکا در روز سهشنبه، آماده است تا تاثیر قابل توجهی بر دلار آمریکا و سیاست فدرال رزرو داشته باشد. تورم بالاتر میتواند دلار را تقویت کند، زیرا ممکن است فدرال رزرو را به اتخاذ موضعی تهاجمیتر در مورد نرخ بهره ترغیب کند. دلار قویتر به طور معمول تقاضای جهانی برای نفت خام مبتنی بر دلار را کاهش میدهد، که ممکن است منجر به کاهش قیمتهای نفت شود.
برعکس، تورم پایینتر ممکن است دلار را ضعیف کند، که باعث انتظاراتی از سیاست ملایم تر فدرال رزرو را ایجاد می کند. این سناریو میتواند جذابیت نفت خام مبتنی بر دلار را افزایش دهد و احتمالا قیمتها را بالا ببرد.
چشمانداز کوتاهمدت: صعودی
با وجود این ملاحظات، پیشبینی کوتاهمدت برای نفت خام همچنان صعودی است. ریسکهای ژئوپلیتیکی، به ویژه در خاورمیانه، و نگرانیهای عرضه همچنان فشار صعودی بر قیمتها وارد میکنند. بازار آماده پاسخ به دادههای CPI آمریکا است، با این حال معاملهگران به دقت تعادل بین روندهای تورمی، قدرت دلار و روندهای تقاضای جهانی را زیر نظر دارند.