در این مطلب به تحلیل نفت امروز می پردازیم و مشخص خواهیم کرد که بهترین نقاط خرید و فروش نفت از لحاظ تکنیکال در چه محدوده هایی قرار گرفته اند و سطوح حمایتی و مقاومتی مهم نفت را بررسی می نماییم، همچنین سناریوهای مهم احتمالی در حرکت آتی نفت را بررسی می نماییم، با ما بمانید:

 

تحلیل نفت امروز: Crude Oil

  • تحلیل نفت امروز: تحلیل شماره 1

نمودار نفت WTI (وست تگزاس اینترمدیت) در حال حاضر یک حرکت صعودی کلی را نشان می دهد. در این زمینه، یک سناریوی بالقوه برای افزایش قیمت به سمت مقاومت اول وجود دارد.

 

تحلیل نفت امروز
تحلیل نفت امروز: سطوح حمایتی/ مقاومتی مهم و اصلی قیمت Crude Oil در تصویر معین شده است.

 

اولین سطح مقاومت در 74.18 به عنوان یک مقاومت همپوشانی شناخته می شود که با سطح 38.20% فیبوناچی Retracement همراه است. بالاتر، سطح مقاومت 2 در 75.24 به عنوان یک مقاومت پولبک مشخص می شود که با سطح 50.00% فیبوناچی اصلاحی همراه می شود و اهمیت آن را به عنوان یک منطقه مقاومت بالقوه بیشتر برجسته می کند.

در جهت نزولی، سطح حمایت اول در 72.94 به عنوان یک حمایت همپوشانی شناخته می شود. در ادامه، دومین سطح حمایت در 71.42 به عنوان یک حمایت پولبک شناسایی شده است که اهمیت آن را به عنوان یک سطح حمایت کلیدی تقویت می کند.

 

  • تحلیل نفت امروز: تحلیل شماره 2

قیمت نفت در حال حاضر روندی صعودی را دنبال می‌کند و هدف بعدی آن به نظر می‌رسد که سطح مقاومت اول در بازه 75.08 – 74.75 باشد. به محض دستیابی به این سطح، برای معاملات فروش با هدف قیمتی کف 5 فوریه برنامه‌ریزی کنید. در صورت تحقق دستیابی به این کف، حد سود بعدی، محدوده  حمایتی پایین تر در بازه 69.27 – 68.28 خواهد بود.

بخوانید  تحلیل نفت امروز، 4 اسفند 1402

 

تحلیل نفت امروز
تحلیل نفت امروز: نمودار قیمتی Crude Oil

 

اگر قیمت نفت بتواند محدوده مقاومتی 75.08 – 74.75 را بریک کند و به سطح مقاومتی دوم در بازه قیمتی 76.89 – 76.40 برسد، این سطح مقاومتی نیز می تواند نقطه ورودی مناسبی برای معاملات فروش (Sell) و اصلاح قیمتی نفت خام باشد.

پیشنهادات معاملاتی برای نفت امروز عبارتند از:

فروش در سطح مقاومت اول واقع در 75.08 – 74.75 با حد سود 71.56 و استاپ لاس 75.60
فروش در سطح مقاومت دوم واقع در 76.89 – 76.40 با هدف مشابه 71.56 و استاپ لاس 77.30

 

  • تحلیل نفت امروز براساس تکنیکال ریتینگ (Technical Rating)

در تحلیل نفت امروز بر اساس اندیکاتورهای تکنیکال (Technical Indicators) و مووینگ اوریج (Moving Averages) همانطور که در تصویر زیر مشاهده می کنید سیگنال خرید قوی صادر شده است.

 

نمای کلی از تحلیل نفت امروز بر اساس تکنیکال ریتینگ (اندیکاتورهای تکنیکال و مووینگ اوریج)

 

با توجه به تصویر بالا مشخص می شود که برای امروز سیگنال های صادر شده توسط اندیکاتورها عبارت اند از: 8 سیگنال خرید، 2 سیگنال خنثی و 0 سیگنال فروش، در سمت دیگر مووینگ اوریج 10 سیگنال خرید و 2 سیگنال فروش صادر کرده است.

مجموع این دو برابر است با 18 سیگنال خرید، 2 سیگنال خنثی و 2 سیگنال فروش، و با توجه به اینکه اندیکاتورها  نشان دهنده سیگنال خرید قوی هستند و میانگین های متحرک نیز سیگنال خرید قوی را نشان می دهند، در کل Technical Rating نیز نشان گر موقعیت خرید قوی برای نفت امروز می باشد، در ادامه می توانید جزئیات سیگنال های ارائه شده را مشاهده کنید:

 

اندیکاتورهای فنی

 

میانگین های متحرک

 

تحلیل نفت امروز: تحلیل بنیادی (Fundamental Analysis)

نکات کلیدی در تحلیل فاندامنتال نفت امروز (18 بهمن 1402):

  • افزایش قیمت آتی نفت به دلیل پیش‌بینی رشد کند تولید در آمریکا.
  • گزارش EIA نشان‌دهنده افزایش 1.7 میلیون بشکه‌ای موجودی‌های Oil Crude است.
  • ناآرامی‌های خاورمیانه به عنوان عامل جزئی بازار دیده می‌شوند مگر اینکه تأمین نفت در این منطقه مختل شود.
بخوانید  رالی پایه رالی : استراتژی معاملاتی عرضه و تقاضا

 

تحلیل بنیادی ( فاندامنتال) نفت

 

 

قیمت‌های آتی نفت خام بر اساس داده‌های عرضه محکم

روز چهارشنبه، قیمت‌های آتی نفت خام برنت و وست تگزاس اینترمدیت (WTI) افزایش یافته تا نشان‌دهنده سومین روز متوالی روند صعودی طلای سیاه باشد. این حرکت عمدتاً به داده‌های آپدیت شده وزارت انرژی آمریکا نسبت داده می‌شود که نشان از رشد کندتر از انتظار تولید نفت برای سال 2024 دارد، که نگرانی‌ها در مورد بیش‌عرضه را کاهش داده است.

گزارش‌های عرضه و موجودی هفتگی

داده‌های اخیر از انستیتوی نفت آمریکا (API) افزایش کمتری در موجودی‌های نفت خام آمریکا نسبت به پیش‌بینی‌های تحلیلگران نشان داد. این هفته، بازار منتظر گزارش سازمان اطلاعات انرژی (EIA) است که قرار است روز چهارشنبه منتشر شود و انتظار می‌رود افزایش 1.7 میلیون بشکه‌ای در موجودی‌ها را نشان دهد. بازنگری به سمت رشد کم تولید نفت آمریکا توسط EIA، نشان‌دهنده سناریوی تنگنا در عرضه است.

تأثیر خاورمیانه بر قیمت نفت

با وجود تنش‌های ژئوپلیتیکی مداوم در خاورمیانه و اختلالات در مناطق کلیدی حمل و نقل مانند دریای سرخ، معامله‌گران در حال حاضر این رویدادها را به عنوان تأثیرات جانبی می‌بینند. بدون تأثیر مستقیم بر عرضه نفت، این تحولات احتمالاً قیمت‌های بازار را به طور قابل توجهی تحت تأثیر قرار نخواهند داد.

پیش‌بینی کوتاه‌مدت از قیمت نفت

در کوتاه‌مدت، پیش‌بینی می‌شود قیمت‌های نفت نوسانات متوسطی را تجربه کنند و در سطوح نزدیک به قیمت‌های فعلی حفظ شوند. چشم‌انداز به طور کلی نزولی است، با انتظاراتی از موجودی‌های قوی بنزین و دیزل. با این حال، عواملی مانند نگهداری پالایشگاه و اختلالات، از جمله خروج اخیر پالایشگاه BP، می‌تواند عرضه را محدود کند و در نتیجه قیمت را افزایش دهد. جهت بازار بر تغییرات قابل لمس در عرضه، به ویژه اگر آشوب‌های خاورمیانه به صورتی که مستقیماً بر تولید نفت تأثیر بگذارد، افزایش یابد، بستگی دارد.

بخوانید  تحلیل نفت، 8 اسفند 1402

 

 

 

 

Leave a Reply