در این مطلب به تحلیل نفت امروز می پردازیم و مشخص خواهیم کرد که بهترین نقاط خرید و فروش نفت از لحاظ تکنیکال در چه محدوده هایی قرار گرفته اند و سطوح حمایتی و مقاومتی مهم نفت را بررسی می نماییم، همچنین سناریوهای مهم احتمالی در حرکت آتی نفت را بررسی می نماییم، با ما بمانید:

 

تحلیل نفت امروز: Crude Oil

  • تحلیل نفت امروز: تحلیل شماره 1

نمودار نفت WTI در حال حاضر یک حرکت صعودی کلی را نشان می دهد. در این زمینه، یک سناریوی بالقوه برای افزایش قیمت به سمت مقاومت اول وجود دارد.

 

تحلیل نفت امروز
تحلیل نفت امروز: سطوح حمایتی/ مقاومتی مهم و اصلی قیمت Crude Oil در تصویر معین شده است.

 

اولین سطح مقاومت در 78.03 به عنوان یک مقاومت Pullback شناخته می شود. بالاتر، سطح مقاومت 2 در 78.98 به عنوان یک مقاومت نوسان بالا مشخص می شود، که اهمیت آن را به عنوان یک منطقه مقاومت بالقوه برجسته می کند.

در جهت نزولی، اولین سطح حمایت در 76.86 به عنوان یک حمایت همپوشانی شناخته می شود که با سطح 23.60% فیبوناچی Retracement همسو می شود. بیشتر در زیر، سطح حمایت دوم در 75.84 به عنوان یک حمایت پولبک ذکر شده است که با سطح 38.20٪ فیبوناچی Retracement همراه است و اهمیت آن را به عنوان یک سطح حمایت کلیدی تقویت می کند.

 

  • تحلیل نفت امروز: تحلیل شماره 2

در روز گذشته، جهت حرکت کوتاه‌مدت نفت به سمت صعودی (افزایشی) تغییر یافت. محدوده مقاومتی 76.89 – 76.40 پشت سر گذاشته شد. هدف فعلی برای معاملات خرید، منطقه هدف بالاتری در بازه 82.34 – 81.35 قرار دارد. انجام معاملات خرید در هنگام ریزش به سطوح حمایتی مهم، یعنی حمایت کلیدی قیمت نفت بین 74.80 – 74.47 و در ادامه محدوده حمایتی بعدی بین 73.15 – 72.66، می‌تواند سودآور باشد. نخستین هدف برای خرید، بالاترین قیمت دیروز است.

بخوانید  رمز و رازهای پراپ تریدینگ: راهکارهایی که بانک ها نمی خواهند شما بدانید

 

تحلیل نفت امروز
تحلیل نفت امروز: نمودار قیمتی Crude Oil

 

در صورتی که بالاترین قیمت دیروز در طول معاملات امروز به روز شود، باید سطوح حمایتی مجدداً تنظیم شوند.

استراتژی‌های معاملاتی USCrude برای امروز:

  • خریداری بر اساس محدوده حمایتی اول بین 74.80 – 74.47. هدف سود: 78.01. استاپ لاس: بر اساس قوانین استراتژی معاملاتی.
  • خریداری بر اساس الگو در محدوده حمایتی دوم بین 73.15 – 72.66. هدف سود: 78.01. حد ضرر: بر اساس قوانین استراتژی معاملاتی.

 

  • تحلیل نفت امروز: تحلیل شماره 3

با وجود عوامل بنیادی متنوع، نفت خام سبک همچنان در موقعیت قوی برای ادامه رالی صعودی خود قرار دارد، تقویت شده توسط معاملات آن در سمت بالای میانگین متحرک 200 روزه در 76.42 دلار.

 

 

معامله‌گران کوتاه‌مدت با توجه به سطح محوری در 77.43 دلار وارد معاملات می شوند ، که می‌تواند سرنخ‌های بیشتری در مورد جهت روند کوتاه مدت معاملاتی در روز چهارشنبه ارائه دهد.

اگر روند صعودی ادامه یابد، پس انتظار می‌رود معامله‌گران به چالش کشیدن مقاومت اصلی در 79.29 دلار بپردازند. این مقاومت است، اما همچنین نقطه‌ای بالقوه برای تقویت روند صعودی بیشتر به سمت بالا با هدف قیمتی در 82.68 دلار است.

 

  • تحلیل نفت امروز براساس تکنیکال ریتینگ (Technical Rating)

در تحلیل نفت امروز بر اساس اندیکاتورهای تکنیکال (Technical Indicators) و مووینگ اوریج (Moving Averages) همانطور که در تصویر زیر مشاهده می کنید سیگنال خرید قوی صادر شده است.

 

نمای کلی از تحلیل نفت امروز بر اساس تکنیکال ریتینگ (اندیکاتورهای تکنیکال و مووینگ اوریج)

 

با توجه به تصویر بالا مشخص می شود که برای امروز سیگنال های صادر شده توسط اندیکاتورها عبارت اند از: 6 سیگنال خرید، 2 سیگنال خنثی و 0 سیگنال فروش، در سمت دیگر مووینگ اوریج 12 سیگنال خرید و 0 سیگنال فروش صادر کرده است.

مجموع این دو برابر است با 18 سیگنال خرید، 2 سیگنال خنثی و 0 سیگنال فروش، و با توجه به اینکه اندیکاتورها  نشان دهنده سیگنال خرید قوی هستند و میانگین های متحرک سیگنال خرید قوی را نشان می دهند، در کل Technical Rating نشان گر موقعیت خرید قوی برای نفت امروز می باشد، در ادامه می توانید جزئیات سیگنال های ارائه شده را مشاهده کنید:

بخوانید  تحلیل نفت امروز، 30 بهمن 1402

 

سیگنال های صادر شده از اندیکاتورهای تکنیکال

 

سیگنال های صادر شده از میانگین های متحرک

 

تحلیل نفت امروز: تحلیل بنیادی (Fundamental Analysis)

نکات کلیدی در تحلیل فاندامنتال امروز نفت خام:

  • گزارش API از افزایش غیرمنتظره در ذخایر نفت خام ایالات متحده خبر می‌دهد.
  • داده‌های تورم ایالات متحده، انتظارات برای کاهش نرخ بهره فدرال رزرو و چشم‌انداز تقاضا را تغییر می‌دهد.
  • اوپک نسبت به چشم‌انداز تقاضای جهانی برای نفت خوشبین است.
  • انتظار می‌رود EIA از افزایش 3.3 میلیون بشکه‌ای در ذخایر گزارش دهد.

چشم‌انداز نفت خام

قیمت‌های نفت خام در جلسه آسیایی چهارشنبه تقریبا ثابت معامله می‌شوند. این عملکرد محدود قیمت عمدتا تحت تاثیر افزایش غافلگیرکننده در ذخایر نفت خام ایالات متحده که توسط انستیتوی نفت آمریکا (API) گزارش شده و انتظارات معتدل‌تر برای کاهش نرخ بهره توسط فدرال رزرو بوده است.

افزایش غیرمنتظره در تورم ایالات متحده به عنوان عاملی دیده می‌شود که شروع دوره مورد انتظار کاهش نرخ بهره را به تاخیر می‌اندازد، که به نوبه خود تاثیر منفی بر تقاضای نفت دارد.

گزارش‌های ذخیره API و EIA

داده‌های API از افزایش قابل توجهی در ذخایر نفت خام ایالات متحده با افزایش 8.52 میلیون بشکه‌ای خبر دادند، که بسیار بیشتر از 2.6 میلیونی پیش‌بینی شده بود. این افزایش در ذخایر نفتی نشان‌دهنده احساس بازار منفی است. با این حال، این مورد تا حدی توسط کاهش‌های قابل توجه در ذخایر بنزین و دیستیلات جبران شد. داده‌های رسمی آتی از اداره اطلاعات انرژی ایالات متحده (EIA) قرار است وضوح بیشتری ارائه دهد، با پیش‌بینی‌هایی که به سمت افزایش 3.3 میلیون بشکه‌ای اشاره دارد.

شاخص‌های اقتصادی و تاثیر بازار

داده‌های تورم مصرف‌کننده ایالات متحده نشان‌دهنده سطوح بالا ماندگار بود، که منجر به پیش‌بینی سرمایه‌گذاران از تاخیر در کاهش نرخ بهره فدرال شد. این امر تاثیراتی بر رشد اقتصادی و در نتیجه، تقاضای نفت دارد. تقویت دلار ایالات متحده، به دلیل تجدید نظر در انتظارات کاهش نرخ بهره، همچنین به طور منفی بر قیمت‌های نفت تاثیر می‌گذارد، زیرا نفت را برای خریدارانی که از سایر ارزها استفاده می‌کنند، گران‌تر می‌کند.

بخوانید  تحلیل نفت امروز، 19 بهمن 1402

تاثیر اوپک

در مقابل، سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) چشم‌انداز خوشبینانه‌ای نسبت به تقاضای جهانی برای نفت در سال‌های 2024 و 2025 حفظ کرد، با وجود نگرانی‌ها در مورد پایبندی اعضای اوپک به کاهش تولید. پیش‌بینی اوپک از رشد اقتصادی جهانی قوی از سناریوی مثبت تقاضا برای نفت حمایت می‌کند.

پیش‌بینی کوتاه‌مدت

در کوتاه‌مدت، بازارهای نفت احتمالا نوسانی باقی خواهند ماند. تاثیر منفی افزایش ذخایر نفت خام ایالات متحده و دلار قوی‌تر ممکن است توسط چشم‌انداز خوشبینانه تقاضا از سوی اوپک و پیش‌بینی‌های رشد اقتصادی جهانی متعادل شود.

معامله‌گران باید منتظر گزارش EIA برای جهت‌گیری قیمت باشند. علاوه بر این، وضعیت در حال تحول مربوط به تصمیمات نرخ بهره و داده‌های تورم در ایالات متحده در شکل‌گیری احساسات بازار نفت حیاتی خواهد بود.

در نهایت، وضعیت در خاورمیانه به عنوان عامل نامعلوم باقی می‌ماند، با این امکان که چشم‌انداز آتش‌بس در منطقه ممکن است روند صعودی را محدود کند، در حالی که تشدید وقایع می‌تواند منجر به رالی صعودی دیگری ناشی از اختلال در عرضه شود.

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید