در این مطلب به تحلیل نفت امروز می پردازیم و مشخص خواهیم کرد که بهترین نقاط خرید و فروش نفت از لحاظ تکنیکال در چه محدوده هایی قرار گرفته اند و سطوح حمایتی و مقاومتی مهم نفت را بررسی می نماییم، همچنین سناریوهای مهم احتمالی در حرکت آتی نفت را بررسی می نماییم، با ما بمانید:

 

تحلیل نفت امروز: Crude Oil

  • تحلیل نفت امروز: تحلیل شماره 1

در سشن معاملاتی امروز 27 فوریه، قیمت نفت خام شاهد افزایش جزئی بود، با قیمتی که به 77.61 دلار رسید، نشان‌دهنده یک رشد 0.07 درصدی است. این افزایش جزئی در چهارچوب نمودار با تایم فریم 4 ساعته قرار گرفته است که چشم‌انداز دقیقی از دینامیک‌های قیمت دارایی را ارائه می‌دهد.

 

تحلیل نفت امروز
تحلیل نفت امروز: تحلیل شماره 1 برای Crude Oil

 

سطح کلیدی که به عنوان تعیین کننده روند در نظر گزفته می شود، در 77.18 دلار تعیین شده و به عنوان یک سطح حساس برای معامله‌گران عمل می‌کند، این سطح در حال حاضر نشان‌دهنده احساسات مثبت بازار است زیرا قیمت بالاتر از این سطح است. سطوح مقاومت کلیدی در 78.38، 79.24 و 80.49 دلار وجود دارند، در حالی که سطوح حمایت در 75.84، 74.71، و 73.56 دلار تنظیم شده‌اند.

شاخص قدرت نسبی (RSI) در عدد 53 قرار دارد، که نشان‌دهنده وضعیت نسبتاً خنثی تا کمی صعودی برای بازار است، همراه با میانگین متحرک نمایی 50 روزه (EMA) که در 77.22 دلار قرار گرفته است و از قیمت حمایت می کند.

این ترکیب از اندیکاتورها و سطوح قیمت، چشم‌اندازی محتاطانه خوش‌بینانه برای نفت آمریکا را نشان می‌دهد، به شرط حفظ قیمت بالای سطح حمایتی کلیدی 77.18.

 

  • تحلیل نفت امروز: تحلیل شماره 2

قیمت‌ها در یک روند صعودی کوتاه‌مدت قرار دارند، با نشانه‌هایی از افزایش به سوی هدف تعیین شده در 78.50. اگر این سطح با موفقیت پشت سر گذاشته شود، نگاه‌ها به سمت منطقه هدف بعدی در بازه 82.34 تا 81.35 خواهد رفت.

بخوانید  نگاهی جامع به کارگزاری نهایت نگر

 

تحلیل نفت امروز
تحلیل نفت امروز: نمودار قیمتی Crude Oil

 

در روز گذشته، قیمت‌ها به سطح حمایتی اول خود در محدوده 75.42 – 75.09 نزدیک شدند ولی قادر به عبور از آن نبودند، و هیچ الگوی خریدی مشاهده نشد. در نتیجه، توصیه می‌شود منتظر یک اصلاح قیمت دیگر یا تاچ بالاترین سطح روز 22 فوریه بمانید تا فرصت‌های جدید خرید ایجاد شود. با این آپدیت، باید سطوح حمایتی مجدداً تنظیم شوند.

استراتژی‌های پیشنهادی برای معاملات USCrude امروز به شرح زیر است:

  • خریدار (Buy) بر اساس الگوی موجود در سطح حمایتی اول بین 75.42 – 75.09، با تارگت سود در 78.67 و تنظیم حد ضرر بر اساس قواعد استراتژی معاملاتی.
  • انجام خرید مجدد بر اساس الگو در سطح حمایتی دوم در 73.77 – 73.28، با هدف کسب سود در 78.67 و اعمال استاپ لاس مطابق با دستورالعمل‌های استراتژی معاملاتی

 

  • تحلیل نفت امروز: تحلیل شماره 3

قیم آتی نفت خام سبک در روز سه‌شنبه پس از حمایت شدن در میانگین متحرک 200 روزه در جلسه روز قبل، ثابت مانده است. این شاخص روند بلندمدت، که در حال حاضر در 76.45 دلار قرار دارد، احتمالاً تعیین‌کننده فضای معاملاتی امروز خواهد بود.

 

نمودار نفت امروز

 

معامله‌گران می‌توانند با حفظ قیمت فراتر از سطح مقاومیت در 77.43 دلار، بر روی رالی قوی صعودی دوشنبه به پیش بروند، با 79.01 دلار به عنوان هدف بعدی در روند صعودی موجود. این قیمت همچنین می‌تواند نقطه‌ای برای شروع یک جهش صعودی قدرتمندتر باشد.

عدم توانایی در حفظ میانگین متحرک 200 روزه، وجود فروشندگان قوی را نشان می‌دهد. این امر می‌تواند منجر به معاملاتی محدود به باکس رنج شود، با میانگین متحرک 50 روزه در 74.27 دلار به عنوان حمایت یا کف کانال و سطح 76.45 به عنوان سقف کانال یا مقاومت.

بخوانید  در زمان تعطیلی بازار چه کنیم؟

 

  • تحلیل نفت امروز براساس تکنیکال ریتینگ (Technical Rating)

در تحلیل نفت امروز بر اساس اندیکاتورهای تکنیکال (Technical Indicators) و مووینگ اوریج (Moving Averages) همانطور که در تصویر زیر مشاهده می کنید سیگنال خرید قوی صادر شده است.

 

نمای کلی از تحلیل نفت امروز بر اساس تکنیکال ریتینگ (اندیکاتورهای تکنیکال و مووینگ اوریج)

 

با توجه به تصویر بالا مشخص می شود که برای امروز سیگنال های صادر شده توسط اندیکاتورها عبارت اند از: 7 سیگنال خرید، 1 سیگنال خنثی و 0 سیگنال فروش، در سمت دیگر مووینگ اوریج 12 سیگنال خرید و 0 سیگنال فروش صادر کرده است.

مجموع این دو برابر است با 19 سیگنال خرید، 1 سیگنال خنثی و 0 سیگنال فروش، و با توجه به اینکه اندیکاتورها  نشان دهنده سیگنال خرید قوی هستند و میانگین های متحرک سیگنال خرید قوی را نشان می دهند، در کل Technical Rating نشان گر موقعیت خرید قوی برای نفت امروز می باشد، در ادامه می توانید جزئیات سیگنال های ارائه شده را مشاهده کنید:

 

سیگنال های صادر شده از اندیکاتورهای تکنیکال

 

سیگنال های صادر شده از میانگین های متحرک

 

تحلیل نفت امروز: تحلیل بنیادی (Fundamental Analysis)

نکات کلیدی در تحلیل فاندامنتال امروز نفت خام:

  • قیمت آتی نفت خام پس از سودهای اولیه در پی واکنش‌های متفاوت بازار کاهش یافت.
  • تنش‌های ژئوپلیتیک و سیاست‌های فدرال رزرو به شدت بر روحیه و روند بازار نفت تأثیر می‌گذارند.
  • ثبات بازار به تصمیمات اوپک پلاس، تورم آمریکا، و گزارش‌های موجودی بستگی دارد.

 

تحلیل بنیادی نفت

 

وضعیت فعلی آتی نفت خام

قیمت آتی نفت خام در روز سه‌شنبه واکنش‌های مختلفی نشان داده و پس از سودهای اولیه، کاهش یافته‌اند. محدوده نوسانات کم باقی مانده و حجم معاملات پایین است. معامله‌گران در حال ارزیابی تأثیر احتمالی تحولات ژئوپلیتیکی، به ویژه وضعیت در خاورمیانه و آتش‌بس غزه هستند. بدون اختلال قابل توجهی در عرضه نفت، حفظ روند صعودی قوی در قیمت‌ها چالش‌برانگیز به نظر می‌رسد.

بخوانید  تحلیل نفت امروز، 23 بهمن 1402

تنش‌های ژئوپلیتیکی و نگرانی‌های حمل‌ونقل

اقدامات اخیر حوثی‌های تنش‌های منطقه‌ای را تشدید کرده، بر نرخ‌های حمل‌ونقل و مدت زمان ارسال تأثیر گذاشته است. به طور قابل توجهی، گزارشی از حمله به نفتکش آمریکایی Torm Thor در خلیج عدن منتشر شده است. با این حال، نشانه‌هایی از کاهش احتمالی تنش با اعلامیه رئیس‌جمهور آمریکا، بایدن، در مورد فعالیت‌های نظامی اسرائیل در غزه طی ماه رمضان وجود دارد.

چشم‌انداز تقاضا و سیاست فدرال رزرو

شاخص‌های مثبت تقاضا از چین، بزرگ‌ترین مصرف‌کننده نفت خام، به ویژه پس از سال نو چینی ظاهر شده است. ممنوعیت صادرات بنزین روسیه برای شش ماه دیگر فاکتور دیگری است که می‌تواند بر بازار تأثیر بگذارد. در مقابل، پیامدهای موضع فعلی سیاستی فدرال رزرو، همانطور که از توضیحات اخیر رئیس فدرال رزرو کانزاس سیتی، جفری اشمید، بر می‌آید، وجود دارد. داده‌های تورم آمریکا و گزارش‌های موجودی نفت خام برای درک جهت‌های آتی بازار حیاتی هستند.

چشم‌انداز کوتاه‌مدت بازار

چشم‌انداز کوتاه‌مدت بازار نفت خام، یک محیط بازار پایدار اما محتاط را پیشنهاد می‌کند. فاکتورهای کلیدی تأثیرگذار بر این چشم‌انداز شامل احتمال قطعی در عرضه، تغییرات در سیاست‌های فدرال رزرو، و تصمیم آتی اوپک پلاس در مورد کاهش تولید است. انتظار می‌رود که اوپک پلاس محدودیت‌های تولید فعلی خود را تمدید کند، که می‌تواند به قیمت‌های نفت حمایت ببخشد. بازار به نظر در یک الگوی انتظار قرار دارد، در انتظار سیگنال‌های قاطع از این حوزه‌ها و عوامل حیاتی و تأثیرگذار.

 

 

 

Leave a Reply