معرفی و بررسی 10 استراتژی برتر فارکس  

 

بازار فارکس بزرگترین و نقدشونده ترین بازار مالی در جهان است. با میانگین حجم معاملات روزانه 6.6 تریلیون دلار، بیش از دو برابر بازار بورس نیویورک، که آن را به عرصه جذابی برای معامله گران تبدیل می کند. 

 معامله ارزها می تواند یک تلاش سودآور برای کسانی باشد که مایل به پذیرش ریسک هستند.  با این حال، مشکلات زیادی وجود دارد که مبتدیان برای موفقیت طولانی مدت باید از آنها اجتناب کنند،که به معنای پیدا کردن بهترین استراتژی فارکس و سبک معاملاتی مناسب است. 

 برای کشف بهترین استراتژی‌ های فارکس که عملکرد فوق‌العاده ای دارند در ادامه همراه ما باشید اما قبل از آن اجازه دهید با چیستی استراتژی فارکس و چگونگی انتخاب استراتژی مناسب برای خود آشنا شویم: 

 

استراتژی فارکس چیست 

یک استراتژی فارکس را می توان مجموعه ای از قوانین توصیف کرد که به تریدر کمک می کند تا تعیین کند که چه زمانی وارد یک معامله شود، چگونه آن را مدیریت کند و چه زمانی آن را ببندد. یک استراتژی فارکس می تواند بسیار ساده یا بسیار پیچیده باشد و برای هر فرد متفاوت است. 

 معامله‌گرانی که از تحلیل تکنیکال استفاده می‌کنند، با استفاده از آن یافتن نقاط مناسب ورود یا خروج خود را در بازار آسان‌تر می‌کنند. 

 در حالی که معامله‌گرانی که از تحلیل فاندامنتال استفاده می‌کنند ممکن است این کار را کمی سخت‌تر بتوانند انجام دهند، زیرا باید به متغییرهای بیشتری توجه کنند.  

صرف نظر از این مسائل، هر معامله گر باید یک استراتژی فارکس مناسب خود را آماده داشته باشد، زیرا این بهترین راه برای دستیابی به ثبات است و به شما کمک می کند عملکرد خود را به طور دقیق اندازه گیری کنید و آن را بهبود ببخشید.

استراتژی فارکس

شناخت و درک درست از استراتژی فارکس می تواند به کسب موفقیت های چشمگیری بیانجامد.

 

چگونه بهترین استراتژی فارکس را انتخاب کنیم

تعداد بسیار کمی از معامله گران حرفه ای بلافاصله استراتژی مناسب فارکس را برای معاملات خود پیدا می کنند.اکثریت زمان قابل توجهی را صرف آزمایش استراتژی های مختلف با حساب معاملاتی دمو صرف می کنند. حساب معاملاتی دمو این امکان را به شما می دهد که استراتژی فارکس خود را در محیطی امن و بدون زیان های جبران ناپذیر انجام دهید.

حتی اگر یک معامله گر به نقطه ای برسد که استراتژی فارکس مناسب خود را پیدا کند، بعید است که برای مدت طولانی  آن استراتژی فارکس بتواند پاسخگوی معاملات او باشد. بازارهای مالی دائماً در حال تحول هستند و معامله گران باید با آنها استراتژی فارکس خود را بهبود دهند.

اگر مبتدی هستید، استفاده از استراتژی های ساده‌تر فارکس ممکن است ترجیح شما باشد. بسیاری از مبتدیان این اشتباه را مرتکب می شوند که سعی می کنند شاخص های فنی زیادی را در استراتژی فارکس خود بگنجانند، که منجر به سردرگمی و سیگنال های متناقض می شود.همیشه می توانید استراتژی فارکس خود را در حین  تغییر بازار، بهبود دهید و از تجربیاتی که از بک تست و معاملات آزمایشی آموخته اید استفاده کنید.

 

 10 استراتژی برتر فارکس با وین ریت بالا

در ادامه به معرفی و بررسی 10 استراتژی برتر فارکس که درصد موفقیت بسیار بالایی دارند می پردازیم:

  • استراتژی اسکالپ

اسکالپ (Scalp) یک استراتژی فارکس است که در میان تریدرهای حرفه ای بسیار محبوب می باشد استراتژی اسکالپ روشی است که در آن تریدرها از بالا یا پایین رفتن سریع و کوتاه مدت قیمت کسب سود می کنند.

این استراتژی فارکس دارای ویژگی های زیر است که باید در هنگام استفاده از این استراتژی آن ها را به یاد داشته باشید:

  • مخصوص معاملات کوتاه مدت است

 چند ثانیه تا نهایت چند دقیقه مدت زمانی است که برای استراتژی اسکالپ مناسب است.

 

  • کسب سودهای کم

این استراتژی مخصوص تریدرهایی است که به دنبال تعداد بالای سود اما مقدار کم سود هستند.

 

  • معاملات پر تعداد
بخوانید  ارز های دارای ریسک و بدون ریسک + تحلیل اقتصادی سال 2023

به دلیل کم بودن هر سود در معامله تعداد ورود به معاملات زیاد است.

 

  • استفاده از تحلیل تکنیکال

مبنای اصلی استراتژی اسکالپ تحلیل تکنیکال در تایم فریم های کوتاه، بین 1 تا 5 دقیقه است

 

  • اهرم بالا در معاملات

یکی از شاخصه های اصلی استراتژی اسکالپ استفاده از اهرم های بالا است.مهمترین نکته در مورد این استراتژی فارکس داشتن مدیریت ریسک مناسب و درک درست از بازار و خطرات احتمالی آن می باشد.

استراتژی فارکس

اسکالپینگ یکی از محبوب ترین مدل های استراتژی فارکس است.

 

  • استراتژی فیبوناچی 

این استراتژی فارکس دارای محبوبیت بسیار بالایی است و بسیاری از تریدرهای معروف از آن برای معاملات خود استفاده می کنند.

این استراتژی فارکس از دنباله اعداد فیبوناچی که توسط ریاضی دان ایتالیایی به نام لئوناردو فیبوناچی نشأت گرفته است.

دنباله فیبوناچی از اعداد 21،13،8،5،3،2،1،1،0 تشکیل شده است که هر عدد از جمع دو عدد قبلی خود درست شده است.

نسبت های فیبوناچی که در تحلیل تکنیکال مورد استفاده قرار می گیرند عبارت اند از:

0.236 (23.6%)

0.382 (38.2%)

0.5 (50%)

0.618 (61.8%)

0.786 (78.6%)

نسبت های فیبوناچی نامبرده شده در بسیاری از انواع استراتژی فارکس کاربرد دارند و توسط تریدرها مورد استفاده قرار می گیرند. این استراتژی فارکس دارای اجزاء مهمی می باشدکه در ادامه به آن ها می پردازیم:

 

تریدرهای حرفه ای از این خطوط در استراتژی فارکس خود برای تعیین سطح های مختلف مقاومتی یا حمایتی استفاده می کنند. همچنین این مدل از خطوط فیبوناچی تریدرها را در تعیین نقاط مناسب وارد یا خارج شدن از معامله را یاری می رساند.

 

این خطوط معمولا پس از خطوط Retracement کشیده می شوند و به تریدرها و تحلیل‌گران کمک می کنند تا هدف های قیمتی بعدی سهام را به درستی پیش بینی کنند.

 

  • فن های فیبوناچی (Fibonacci Fans)

به کمک این ابزار می توانید سطوح مختلف حمایتی و مقاومتی را بر اساس نسبت های مختلف فیبوناچی و شیب های مختلف را بیابید.

 

زمان ها پراهمیت و دارای پتانسیل بالا برای تغییرات روند یا قیمت را با استفاده از تایم زون فیبوناچی را به درستی تشخیص می دهید.

 

  • آرک ‌های فیبوناچی (Fibonacci Arcs)

بر اساس فاصله قیمتی و زمانی حمایت ها و مقاومت ها اصلی را به کمک آرک های فیبوناچی می توانید بدست آورید.

 

  • فیبوناچی کلاستر (Fibonacci Clusters)

 کلاستر فیبوناچی حاصل تلاقی چندین نسبت فیبوناچی در یک ناحیه معاملاتی است و باعث بدست آوردن مهمترین حمایت ها و مقاومت ها می شود.

حرفه ای ترین و با تجربه ترین معامله گران فارکس برای تصمیم گیری های مهم خود در معاملات از ترکیب موارد بالا استفاده می کنند، زیرا با استفاده درست و منطقی از اجزاء مختلف فیبوناچی به موفقیت های چشمگیری دست می یابند.

 

  • استراتژی پرایس اکشن

یکی دیگر از برترین مدل های استراتژی فارکس، پرایس اکشن است. پرایس اکشن استراتژی است که به جای ترکیب شاخص های فنی (مانند RSI، MACD، باندهای بولینگر) بر تصمیم گیری بر اساس حرکات قیمت یک سهم یا جفت ارز تمرکز دارد.

 انواع مختلفی از استراتژی‌های پرایس اکشن وجود دارد که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید، از شکست‌ها و برگشت‌ها گرفته تا الگوهای کندل استیک ساده و پیشرفته.

مزایای معاملات پرایس اکشن این است که نمودارهای شما تمیز و مرتب می مانند و خطر کمتری برای سردرگمی حاصل از شلوغی اطلاعات وجود دارد. وجود چند شاخص و شلوغی اطلاعات در نمودار شما می تواند سیگنال های متناقضی ارسال کند، همچنین می تواند منجر به سردرگمی، به خصوص برای مبتدیان شود.

خواندن پرایس اکشن همچنین می‌تواند احساس بهتری نسبت به بازار به شما بدهد و به شما کمک کند الگوها را به طور کارآمدتر شناسایی کنید. یکی دیگر از دلایلی که این استراتژی فارکس در بین معامله گران روزانه بسیار محبوب است این است که برای معامله گرانی که به دنبال سود بردن از حرکات کوتاه مدت هستند مناسب تر است. 

بخوانید  بهترین زمان برای خرید سهام

در معاملات روزانه، باید به سرعت تصمیم بگیرید و داشتن یک “نمودار تمیز” و تمرکز کافی صرفا بر روی عملکرد قیمت، این روند را آسان تر می کند.

 

  • استراتژی معاملاتی رنج

معامله گرانی که از استراتژی معاملاتی محدوده رنج استفاده می کنند، به دنبال ابزارهای معاملاتی هستند که در محدوده خاصی ادغام می شوند.

 بسته به بازه زمانی که در آن معامله می کنید، این محدوده می تواند از 20 پیپ تا چند صد پیپ باشد. چیزی که معامله‌گر به دنبال آن است، سطوح حمایت و مقاومت ثابتی است که حفظ می‌شوند، یعنی قیمت از ناحیه حمایت جهش می‌کند و قیمت در ناحیه مقاومت رد می‌شود.

معامله گرانی که از این استراتژی استفاده می کنند باید به دنبال ارزهای معاملاتی باشند که روندهای نوسانی شدید ندارند. برای انجام این کار، می توانید به سادگی به عملکرد قیمت ارز نگاه کنید یا از شاخص هایی مانند میانگین متحرک و شاخص ADX استفاده کنید. هرچه مقدار ADX کمتر باشد، روند ضعیف تر است.

یک استراتژی معاملاتی محدوده کلاسیک به شما می گوید زمانی که قیمت به ناحیه مقاومت کلیدی رسید بفروشید و زمانی که قیمت به ناحیه حمایت کلیدی رسید خرید کنید. معامله‌گران حرفه ای روی دو سطح خاص تمرکز می‌کنند و بر روی آن ها به معامله وارد یا خارج می شوند.

 

  • استراتژی معاملاتی ترند

یکی دیگر از برترین مدل های استراتژی فارکس، استراتژی معاملاتی ترند است. استراتژی معاملاتی روند شامل شناسایی فرصت های معاملاتی در جهت روند قیمت است. ایده پشت آن این است که ارز معاملاتی در همان جهتی که در حال حاضر روند دارد (صعودی یا نزولی) به حرکت خود ادامه دهد.

هنگامی که قیمت ها به طور مداوم در حال افزایش هستند، ما در مورد یک روند صعودی صحبت می کنیم. بالعکس، کاهش مداوم قیمت ها نشان دهنده روند نزولی خواهد بود.

معامله گران می توانند به جز زمانی که به حرکت های قیمت نگاه می کنند، از ابزارهای پشتیبانی برای شناسایی روند استفاده کنند.

 میانگین های متحرک یکی از محبوب ترین ابزارها هستند. معامله گران ممکن است به سادگی به این نگاه کنند که آیا قیمت بالاتر یا پایین تر از میانگین متحرک معامله می شود )200 DMA یک مورد محبوب و پر بازدید است( یا از کراس اوورهای MA استفاده کنند.

استراتژی فارکس

استراتژی معاملاتی ترند یکی از موفق ترین انواع استراتژی فارکس است که طرفداران بسیاری دارد.

 

  • استراتژی Position Trading

ششمین استراتژی فارکس که درصد موفقیت بالایی دارد، استراتژی Position Trading است. هدف این استراتژی کسب سود از حرکت‌های روند بلندمدت است در حالی که نوسانات کوتاه‌مدت روزانه را نادیده می‌گیرد.

 معامله‌گرانی که از این نوع استراتژی استفاده می‌کنند ممکن است موقعیت‌های خود را برای هفته‌ها، ماه‌ها و در موارد نادر حتی سال‌ها باز نگه دارند.

این استراتژی در کنار اسکالپینگ، یکی از سخت‌ترین استراتژی های معاملاتی فارکس است. این امر مستلزم آن است که یک معامله گر بسیار منضبط بماند، بتواند صبور باقی بماند و حتی اگر معامله او در ضررهای سنگین بود آرامش خود را حفظ کند.

 

  • استراتژی معاملاتی نوسانی

معاملات نوسانی ( سوئینگ تریدینگ ) ، اصطلاحی است که برای معامله گرانی استفاده می شود که تمایل دارند موقعیت های خود را برای چند روز باز نگه دارند. آنها ممکن است از نمودار 1H تا 1D یا حتی به صورت هفتگی استفاده کنند. استراتژی های محبوب معاملاتی شامل دنبال کردن روند، معاملات رنج یا معاملات شکست است.

معامله گرانی که این نوع از استراتژی فارکس را انتخاب می کنند به صبر و انضباط نیاز دارند. ممکن است روزها طول بکشد تا یک فرصت مناسب نشان داده شود، یا ممکن است در نهایت معامله را برای یک هفته یا بیشتر باز نگه دارید و در حالی که در ضرر هستید. 

برخی از معامله گران حوصله لازم را ندارند و معاملات خود را خیلی زود می بندند که این استراتژی فارکس اصلاً مناسب آن ها نیست.

بخوانید  راهنمای الگوی QM، بررسی 4 مرحله برای بهره بردن از این الگو در فارکس

 

  • استراتژی معاملاتی Grid

استراتژی گرید شامل قرار دادن چندین سفارش در بالا و پایین یک قیمت مشخص است. ایده پشت آن سود بردن از نوسانات با قرار دادن سفارشات خرید و فروش در فواصل زمانی منظم بالاتر و پایین تر از سطح قیمت تعیین شده است (به عنوان مثال، هر 10 پیپ بالا و پایین).

  • استراتژی معاملاتی اصلاحی

استراتژی اصلاحی شامل تغییرات موقتی در جهت یک ارز معاملاتی خاص است. اصلاحات را نباید با معکوس ها اشتباه گرفت، در حالی که معکوس ها نشان دهنده یک تغییر عمده در روند هستند، اصلاحات فقط عقب نشینی های موقتی هستند.

 با معاملات اصلاحی، شما همچنان در جهت روند معامله می کنید. شما سعی می‌کنید بر روی اصلاحات کوتاه‌مدت قیمت در یک روند قیمتی عمده سرمایه‌گذاری کنید.

  • استراتژی معاملاتی شکست

هدف استراتژی شکست که یکی از بهترین مدل های استراتژی فارکس است این می باشد که به محض اینکه قیمت از محدوده خود خارج شد، باید وارد معامله شوید. 

معامله گران به دنبال حرکات قوی هستند و شکست واقعی سیگنالی برای ورود به موقعیت مناسب و کسب سود از روند بازار پس از شکست یک محدوده مشخص است.

معامله گرانی که با این استراتژی وارد معاملات می شوند باید به خوبی بر آن نظارت داشته باشند به این معنی که آنها باید از نزدیک بر عملکرد قیمت نظارت داشته باشند، یا با قرار دادن سفارش های توقف خرید و فروش، تسلط کافی بر معامله خود داشته باشند. آنها معمولاً استاپ لاس را درست زیر سطح مقاومت قبلی یا بالاتر از سطح حمایت قبلی قرار می دهند. معامله گران برای تعیین اهداف خروج خود از معامله ممکن است از سطوح حمایت/مقاومت کلاسیک استفاده کنند.

 

کلام پایانی

چگونه استراتژی های فارکس را مقایسه کنیم؟ هر معامله گر باید سعی کند مهارت های خود را شناسایی کند. به عنوان مثال، برخی از معامله گران ممکن است دامنه توجه کوتاهی داشته باشند، اما در اعداد سریع هستند و می توانند استرس ناشی از معاملات روزانه را به خوبی مدیریت کنند.

 در حالی که یک معامله گر با سبک معاملاتی متفاوت ممکن است نتواند به طور موثر در این نوع محیط عمل کند، اما در عوض می تواند یک استراتژیست ماهر باشد که همیشه می تواند تصویر بزرگتری از وضعیت معاملاتی را در نظر داشته باشد.

برای معامله‌گران مبتدی، شناسایی مهارت‌هایی که ممکن است داشته باشند و انتخاب استراتژی فارکس مناسب بر اساس شخصیت خود، بسیار مهم است. معاملات فارکس مزایای زیادی دارد.

 بنابراین این به شما بستگی دارد که استراتژی هایی را که ممکن است مناسب تر باشند با هم مقایسه کنید و بهترین استراتژی فارکس را از میان استراتژی های موفق و با درصد سود بالا انتخاب کنید.

 

FAQ

  1. استراتژی فارکس چیست؟

یک استراتژی فارکس را می توان مجموعه ای از قوانین توصیف کرد که به تریدر کمک می کند تا تعیین کند که چه زمانی وارد یک معامله شود، چگونه آن را مدیریت کند و چه زمانی آن را ببندد. یک استراتژی فارکس می تواند بسیار ساده یا بسیار پیچیده باشد و برای هر فرد متفاوت است. 

    2. استراتژی اسکالپ چیست؟

اسکالپ  (Scalp)یک استراتژی فارکس است که در میان تریدرهای حرفه ای بسیار محبوب می باشد استراتژی اسکالپ روشی است که در آن تریدرها از  بالا یا پایین رفتن سریع و کوتاه مدت قیمت کسب سود می کنند.

    3. تریدرهایی که از استراتژی شکست استفاده می کنند باید به چه نکته ای توجه داشته باشند؟

معامله گرانی که با این استراتژی وارد معاملات می شوند باید به خوبی بر آن نظارت داشته باشند به این معنی که آنها باید از نزدیک بر عملکرد قیمت نظارت داشته باشند، یا با قرار دادن سفارش های توقف خرید و فروش، تسلط کافی بر معامله خود داشته باشند. 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید