تحلیل نفت امروز، 4 اسفند 1402
در این مطلب به تحلیل نفت امروز می پردازیم و مشخص خواهیم کرد که بهترین نقاط خرید و فروش نفت از لحاظ تکنیکال در چه محدوده هایی قرار گرفته اند و سطوح حمایتی و مقاومتی مهم نفت را بررسی می نماییم، همچنین سناریوهای مهم احتمالی در حرکت آتی نفت را بررسی می نماییم، با ما بمانید:
تحلیل نفت امروز: Crude Oil
-
تحلیل نفت امروز: تحلیل شماره 1
قیمتهای آتی نفت خام سبک در روز جمعه کاهش یافتند، و درست زیر مقاومت مهم و کلیدی 79.01 دلار در نوسان هستند. شکست این سطح، روند صعودی مجدد نفت را دوباره تأیید می کند و هدف بعدی برای روند صعودی را در 82.68 دلار قرار می دهد.
از جنبه نزولی، اولین حمایت مهم در 77.43 دلار است. به دنبال آن میانگین متحرک 200 روزه در 76.39 دلار است که روند بلندمدت را کنترل می کند.
اگر MA 200 روزه بریک شود و قیمت زیر آن تثبیت شود، قیمت ها به احتمال زیاد در یک محدوده کم نوسان قرار می گیرند که میانگین متحرک 50 روزه در 73.96 دلار پایه حمایتی و میانگین متحرک 200 روزه، سقف محدوده را تشکیل می دهد.
-
تحلیل نفت امروز: تحلیل شماره 2
در روز گذشته، قیمت نفت مقاومت میانی خود در 78.50 را بریک کرد اما نتوانست بالای این سطح تثبیت دهد و امروز به دلیل عدم تثبیت وارد یک روند اصلاحی شده است. اگر روند اصلاحی نفت امروز ادامه یابد تست شدن سطح حمایتی اول در بازه 75.42 – 75.09 دور از دسترس نیست. بنابراین پوزیشن های خرید جدید در بازه حمایتی 75.42 – 75.09 می تواند یک پیشنهاد معاملاتی سودآور باشد که در آن حد سود باید سقف قیمتی دیروز در نظر گرفته شود.
بازه حمایتی مهمی که 73.77 – 73.28 دلار قرار دارد بسیار حائز اهمیت است زیرا می تواند روند قیمتی آینده نفت را تعیین نماید. ورود به معاملات خرید در این بازه حمایتی پس از تست شدن و ریجکت شدن قیمت توسط آن، می تواند موقعیت معاملاتی بسیار خوبی باشد.
پیشنهادات معاملاتی نفت خام برای امروز به شرح زیر است:
- انجام خرید متناسب با الگو در سطح حمایت اول یعنی محدوده 75.42 – 75.09، با تارگت قیمتی: 78.67. تنظیم استاپ لاس، مطابق با قواعد استراتژی معاملاتی صورت گیرد.
- انجام خرید متناسب با الگو در سطح حمایت دوم یعنی محدوده 73.77 – 73.28، با تارگت قیمتی: 78.67. تنظیم حد ضرر، مطابق با قواعد استراتژی معاملاتی صورت گیرد.
-
تحلیل نفت امروز: تحلیل شماره 3
تحلیل معاملات نفت خام در 23 فوریه نشان دهنده کاهش جزئی قیمت است و امروز این کالا با افت 0.62% به 77.86 دلار رسید. این حرکت، نفت خام را درست بالاتر از سطح محوری 77.27 دلاری خود قرار می دهد که به تغییرات احتمالی در احساسات بازار اشاره دارد.
با نگاهی به آینده، مقاومت 78.47 دلار، 79.25 دلار و 80.14 دلار پیش بینی می شود که سطح های مهمی برای پیشرفت های صعودی را مشخص می کند. برعکس، سطوح حمایتی در 76.31 دلار، 75.53 دلار و 74.49 دلار شناسایی شده است که مناطقی را مشخص می کند که ممکن است علاقه خرید دوباره در آنها ایجاد شود.
اندیکاتور های تکنیکال، از جمله RSI حالت خنثی (50) و میانگین متحرک نمایی 50 روزه (EMA) در 77.59 دلار، نشان دهنده یک روند صعودی اساسی است که به طور بالقوه توسط کانال صعودی فعلی تقویت می شود.
بنابراین، چشمانداز بازار نفت خام تا زمانی که قیمتها بالاتر از مرز 77.60 دلار باشد، صعودی باقی میماند، که نشاندهنده ادامه روند صعودی بدون هرگونه اختلال قابل توجه در بازار است.
-
تحلیل نفت امروز براساس تکنیکال ریتینگ (Technical Rating)
در تحلیل نفت امروز بر اساس اندیکاتورهای تکنیکال (Technical Indicators) و مووینگ اوریج (Moving Averages) همانطور که در تصویر زیر مشاهده می کنید سیگنال فروش قوی صادر شده است.
با توجه به تصویر بالا مشخص می شود که برای امروز سیگنال های صادر شده توسط اندیکاتورها عبارت اند از: 0 سیگنال خرید، 0 سیگنال خنثی و 11 سیگنال فروش، در سمت دیگر مووینگ اوریج 2 سیگنال خرید و 10 سیگنال فروش صادر کرده است.
مجموع این دو برابر است با 2 سیگنال خرید، 0 سیگنال خنثی و 21 سیگنال فروش، و با توجه به اینکه اندیکاتورها نشان دهنده سیگنال فروش قوی هستند و میانگین های متحرک سیگنال فروش را نشان می دهند، در کل Technical Rating نشان گر موقعیت فروش قوی برای نفت امروز می باشد، در ادامه می توانید جزئیات سیگنال های ارائه شده را مشاهده کنید:
تحلیل نفت امروز: تحلیل بنیادی (Fundamental Analysis)
نکات کلیدی در تحلیل فاندامنتال امروز نفت خام:
- رویکرد محتاطانه فدرال رزرو در مورد کاهش نرخ بهره، دلار آمریکا را تقویت می کند و بر تقاضای جهانی نفت خام تأثیر می گذارد.
- افزایش تقاضا برای نفت مشاهده شد که ناشی از افزایش سفر در چین و اروپا و فعالیتهای پالایشگاهی ایالات متحده است.
- تنشهای ژئوپلیتیکی در خاورمیانه موجب اختلالات احتمالی عرضه شده و بر قیمت نفت تأثیر میگذارد.
تحلیل نفت خام: تأثیر متقابل سیاست های فدرال رزرو و عوامل عرضه و تقاضا
بازار نفت خام در حال حاضر با ترکیبی از عوامل تأثیرگذار در روز جمعه مواجه است که عمدتاً توسط سیاست های فدرال رزرو ایالات متحده و عناصر اساسی عرضه و تقاضا شکل گرفته است.
در این هفته، قیمت نفت روند نزولی را نشان می دهد و به طور بالقوه یک ترند رشد دو هفته ای را می شکند. این تغییر در روز جمعه تا حد زیادی تحت تأثیر اظهارات اخیر کریستوفر والر، رئیس فدرال رزرو است که حاکی از تاخیر در کاهش نرخ بهره است. تاخیر در کاهش نرخ بهره می تواند دلار آمریکا را تقویت کند و به طور بالقوه تقاضای خارجی برای نفت خام دلاری را کاهش دهد.
تاثیر فدرال رزرو
تاکید فرماندار والر بر نیاز به داده های بیشتر برای ارزیابی تورم قبل از حمایت از کاهش نرخ، نشان دهنده موضع محتاطانه فدرال رزرو است. این امر بر بازار نفت خام از دو طریق قابل توجه است:
دلار آمریکا قویتر: دلار قویتر میتواند نفت خام را برای خریداران بینالمللی گرانتر کند و احتمالاً تقاضای جهانی را کاهش دهد.
چشم انداز رشد اقتصادی: افزایش طولانی مدت نرخ بهره می تواند رشد اقتصادی را کاهش دهد و به طور غیرمستقیم بر تقاضای نفت، به ویژه در ایالات متحده، یک مصرف کننده اصلی نفت، تأثیر بگذارد.
عوامل عرضه و تقاضا
با وجود این نگرانی های اقتصادی، عوامل دیگری ممکن است از قیمت نفت حمایت کنند:
شاخصهای تقاضای سالم: شاخصهای تقاضای فرکانس بالا جیپی مورگان افزایش تقاضای نفت را نشان میدهد که تا حدی ناشی از افزایش تقاضای سفر در چین و اروپا است.
فعالیت پالایشگاهی: نرخ بهره برداری از پالایشگاه های ایالات متحده نشانه هایی از افزایش را نشان می دهد که می تواند منجر به افزایش فرآوری نفت خام شود.
تنش های ژئوپلیتیک
تنشهای جاری در خاورمیانه، بهویژه افزایش خصومتها در دریای سرخ، عوامل مهمی هستند که میتوانند مسیرهای عرضه را مختل کنند و عاملی برای افزایش بیشتر قیمت نفت ایجاد کنند.
به روز رسانی موجودی و پالایشگاه
ذخایر نفت خام ایالات متحده اخیراً افزایش یافته است، اما کمتر از حد انتظار. قطعی های عمده پالایشگاه منجر به کاهش موجودی شده است که نشان دهنده سختی بالقوه در عرضه محصولات تصفیه شده است.
پیش بینی کوتاه مدت: با احتیاط صعودی
با توجه به این عوامل، چشم انداز کوتاه مدت نفت خام با احتیاط صعودی به نظر می رسد. در حالی که موضع فدرال رزرو و دلار قوی آمریکا چالش هایی را ایجاد می کند، شاخص های تقاضای قوی، بهبود فعالیت های پالایشگاهی و تنش های ژئوپلیتیکی در مناطق کلیدی ترانزیت نفت احتمالاً از قیمت نفت حمایت می کند.
در حال حاضر بازار در حال بررسی اختلالات احتمالی عرضه است که در افزایش قیمت معاملات آتی نفت خام اولیه در ماه دوم مشهود است. با این حال، این احساس صعودی با افزایش موجودی انبارها و سرعت نامشخص راه اندازی مجدد پالایشگاه تعدیل می شود.