نیک وست | تحلیل فارکس و ارزهای دیجیتال

تحلیل نفت امروز، 16 بهمن 1402

در این مطلب به تحلیل نفت امروز می پردازیم و مشخص خواهیم کرد که بهترین نقاط خرید و فروش نفت از لحاظ تکنیکال در چه محدوده هایی قرار گرفته اند و سطوح حمایتی و مقاومتی مهم نفت را بررسی می نماییم، همچنین سناریوهای مهم احتمالی در حرکت آتی نفت را بررسی می نماییم، با ما بمانید:

 

تحلیل نفت امروز: Crude Oil

نمودار نفت WTI (وست تگزاس اینترمدیت) در حال حاضر یک حرکت نزولی کلی را نشان می‌دهد. در این زمینه، در صورت شکسته شدن به زیر خط روند صعودی، سناریوی بالقوه‌ای برای کاهش قیمت به سمت حمایت اول وجود دارد.

 

تحلیل نفت امروز
تحلیل نفت امروز: سطوح حمایتی/ مقاومتی مهم و اصلی قیمت Crude Oil در تصویر معین شده است.

 

سطح حمایت متوسط در 70.51 به عنوان یک حمایت پولبک شناخته می شود که با سطح فیبوناچی اصلاحی 78.60% همسو می شود، در حالی که سطح حمایت اول در 67.81 به عنوان یک حمایت کم نوسان ذکر شده است که اهمیت آن را به عنوان یک سطح حمایت کلیدی تقویت می کند.

در جهت صعودی، اولین سطح مقاومت در 78.30 به عنوان یک مقاومت همپوشانی شناسایی می شود که با سطح فیبوناچی ریتریسمنت 50.00% همراه می شود و اهمیت آن را به عنوان یک نقطه مقاومت بالقوه برجسته می کند.

 

در پایان هفته گذشته، نفت خام از سطح حمایتی کلیدی 74.22 – 73.72 عبور کرد که منجر به تغییر روند کوتاه مدت به سوی روند نزولی شد. حالا، منطقه هدف 69.27 – 68.28 به عنوان هدف بعدی برای فروش در نظر گرفته می‌شود.

 

تحلیل نفت امروز: نمودار قیمتی Crude Oil

 

پیشنهاد می‌شود که برای باز کردن معاملات فروش جدید، زمانی که قیمت به سطوح مقاومت بالا برخورد و اصلاح می‌شود، اقدام کنید: مقاومت اول در 75.44 – 75.11 و مقاومت دوم در 77.26 – 76.76 می تواند نقاط ورودی خوبی برای معاملات فروش باشد. کمترین قیمت روز جمعه به عنوان هدف اولیه در نظر گرفته شود.

پیشنهادات معاملاتی برای USCrude امروز عبارتند از:

فروش بر اساس الگوی موجود در مقاومت اول یعنی محدوده 75.44 – 75.11. هدف قیمتی: 71.99. حد ضرر تقریبی می تواند در سطح 76.20 قرار بگیرد.
فروش بر اساس الگوی موجود در مقاومت دوم یعنی محدوده 77.26 – 76.76. هدف قیمتی: 71.99. حد ضرر تقریبی می تواند در سطح 77.78 تا 77.90 قرار بگیرد.

 

در تحلیل نفت امروز بر اساس اندیکاتورهای تکنیکال (Technical Indicators) و مووینگ اوریج (Moving Averages) همانطور که در تصویر زیر مشاهده می کنید سیگنال فروش قوی صادر شده است.

 

نمای کلی از تحلیل نفت امروز بر اساس اندیکاتورهای تکنیکال و مووینگ اوریج

 

با توجه به تصویر بالا مشخص می شود که برای امروز سیگنال های صادر شده توسط اندیکاتورها عبارت اند از: 0 سیگنال خرید، 2 سیگنال خنثی و 8 سیگنال فروش، در سمت دیگر مووینگ اوریج 3 سیگنال خرید و 9 سیگنال فروش صادر کرده است.

مجموع این دو برابر است با 3 سیگنال خرید، 2 سیگنال خنثی و 17 سیگنال فروش، و با توجه به اینکه اندیکاتورها  نشان دهنده سیگنال فروش قوی هستند و میانگین های متحرک نیز سیگنال فروش قوی را نشان می دهند، در کل Technical Rating نیز نشان گر موقعیت فروش قوی برای امروز می باشد، در ادامه می توانید جزئیات سیگنال های ارائه شده را مشاهده نمایید:

 

اندیکاتورهای فنی

 

میانگین های متحرک

 

تحلیل نفت امروز: تحلیل بنیادی (Fundamental Analysis)

نکات مهم در مورد WTI (نفت آمریکا):

قیمت نفت خام دوباره در روز دوشنبه تحت تأثیر دلار قوی‌تر آمریکا که نتیجه گزارش شغلی برجسته هفته گذشته از بزرگ‌ترین اقتصاد جهان بود، کاهش یافته است.

افزایش 353,000 نفری در حقوق و دستمزدهای غیرکشاورزی (NFP) در ژانویه، تقریبا دو برابر انتظارات اقتصاددانان بود و دیدگاه‌ها برای کاهش نرخ بهره از سوی فدرال رزرو در مارس را توسط بازارهای آتی کاملا از بین برده است. این موضوع به نفع دلار در سراسر بازار ارز بوده است اما برای کالاهایی که با آن قیمت‌گذاری می‌شوند، از جمله نفت که ستاره این بازار است، شرایط را دشوار ساخته است.

البته قابل بحث است که اقتصادی که با سرعت فعلی آمریکا شغل ایجاد می‌کند، احتمالا خبر بدی برای افزایش تقاضای انرژی و بالا رفتن قیمت نفت در آینده نخواهد بود. با این حال، ما در دنیایی مونتاریستی زندگی می‌کنیم، فدرال رزرو کنترل بازار را در دست دارد، بنابراین تفسیر بازار از مسیر نرخ بهره همیشه غالب خواهد بود.

عرصه نفت همچنین با افق تأمین نسبتا فراوان از کشورهای داخل و خارج از سازمان اوپک که با تقاضای جهانی نامعلوم در حال مبارزه با تورم و آشفتگی‌های وارد بر زنجیره‌های تأمین توسط کووید است، روبرو است. چین به عنوان بزرگ‌ترین واردکننده نفت خام، نگرانی خاصی در این زمینه ایجاد می‌کند.

قیمت‌های نفت به دلیل ژئوپولیتیک همچنان آسیب‌پذیر خواهند بود، زیرا تنش‌ها در غزه و اوکراین هر دو پتانسیل ایجاد اختلال در عرضه را در هر زمان دارند. با این حال، ما اکنون وارد چند هفته‌ای نسبتا آرام برای داده‌های اقتصادی می‌شویم، که توجهات را به سخنرانی‌های بانک مرکزی، به ویژه از فدرال رزرو جلب می‌کند.

رئیس فدرال رزرو آتلانتا، رافائل بوستیک، روز دوشنبه سخنرانی خواهد کرد و لورتا مستر از کلیولند روز سه‌شنبه صحبت خواهد کرد که می تواند باعث نوسانات قیمتی در نفت شوند.

 

 

Exit mobile version