در این مطلب به تحلیل نفت امروز می پردازیم و مشخص خواهیم کرد که بهترین نقاط خرید و فروش نفت از لحاظ تکنیکال در چه محدوده هایی قرار گرفته اند و سطوح حمایتی و مقاومتی مهم نفت را بررسی می نماییم، همچنین سناریوهای مهم احتمالی در حرکت آتی نفت را بررسی می نماییم، با ما بمانید:

 

تحلیل نفت امروز: Crude Oil

  • تحلیل نفت امروز: تحلیل شماره 1

نمودار نفت WTI در حال حاضر یک حرکت نزولی کلی را نشان می دهد. در این زمینه، یک سناریوی بالقوه برای کاهش قیمت به سمت حمایت اول وجود دارد.

 

تحلیل نفت امروز
تحلیل نفت امروز: سطوح حمایتی/ مقاومتی مهم و اصلی قیمت Crude Oil در تصویر معین شده است.

 

اولین سطح حمایت در 75.72 به عنوان یک حمایت همپوشانی شناخته می شود که نزدیک به سطح 38.20% فیبوناچی Retracement است. در ادامه، سطح حمایت دوم در 75.02 نیز به عنوان یک حمایت همپوشانی که با سطح 50.00% فیبوناچی اصلاحی همسو می شود، اشاره شده است و اهمیت آن را به عنوان یک سطح حمایت کلیدی تقویت می کند.

در جهت صعودی، اولین سطح مقاومت در 76.86 به عنوان مقاومت همپوشانی شناسایی می شود. بالاتر، سطح مقاومت 2 در 78.22 به عنوان یک مقاومت پولبک مشخص می شود که اهمیت آن را به عنوان یک منطقه مقاومت بالقوه بیشتر برجسته می کند.

 

  • تحلیل نفت امروز: تحلیل شماره 2

نفت در مسیری اصلاحی نسبت به روند صعودی کوتاه‌مدت قرار گرفته است. هدف قیمتی این اصلاح، سطح حمایتی اول در محدوده 74.78 تا 75.11 می‌باشد. در صورتی که این بخش توسط خریداران مورد حمایت قرار گیرد، انتظار می‌رود که روند افزایشی با هدف نخست یعنی اوج قیمتی روز گذشته در 78.33، ادامه یابد.

 

تحلیل نفت امروز
تحلیل نفت امروز: نمودار قیمتی Crude Oil

 

در حالتی که حمایت اول یعنی بازه 74.78-75.11 در جریان معاملات شکسته شود و قیمت زیر آن تثبیت دهد، اصلاح قیمت با هدف رسیدن به سطح حمایتی بعدی در محدوده 73.46 تا 72.97 ادامه خواهد یافت. همچنین، امکان ورود به پوزیشن های خرید با هدف مشابه در سطح حمایت ذکر شده وجود خواهد داشت.

بخوانید  اخبار مهم فارکس امروز، 9 نوامبر 2023

پیشنهادات معاملاتی USCrude برای امروز:

  • انجام خرید متناسب با الگو در سطح حمایت اول یعنی محدوده از 75.11 تا 74.87، با حد سود: 78.33. تنظیم استاپ لاس، مطابق با قواعد استراتژی معاملاتی صورت گیرد.
  • انجام خرید متناسب با الگو در سطح حمایت دوم یعنی محدوده 73.46 تا 72.97، با حد سود: 78.33. تنظیم حد ضرر، مطابق با قواعد استراتژی معاملاتی صورت گیرد.

 

  • تحلیل نفت امروز: تحلیل شماره 3

تحلیل تکنیکال نفت خام WTI: تحلیل نخست

نفت خام در ابتدای جلسه روز پنجشنبه با کاهش مواجه شد اما سپس روند خود را تغییر داد و نشانه‌هایی از احیا را نشان داد. جالب است که بازار نفت خام WTI همچنان به میانگین متحرک 50 روزه و شاید مهم‌تر از آن، سطح 75 دلاری احترام می‌گذارد. سوال حال حاضر این است که آیا ما شروع به دیدن خریدهای بیشتری از خریداران در اصلاحات بازار هستیم چرا که این روند در طول چند ماه گذشته وجود داشته، هرچند که بازار بسیار نوسانی بوده است.

نفت خام با اتفاقات زیادی هم به نفع و هم علیه خود مواجه است. این امر باعث می‌شود بازار بسیار پیچیده‌ای داشته باشیم. اگر خریداران بتوانند با استفاده از رالی صعودی قیمت را از میانگین متحرک 200 روزه بالاتر ببریند، قطعاً قیمت نفت خام West Texas Intermediate به دنبال رسیدن به سطح روانشناختی مهم 80 دلاری بالاتر خواهد رفت. هر چیزی بالاتر از آن، یک الگوی سر و شانه‌های معکوس را تایید می‌کند و ما احتمالاً شاهد معاملات بیشتری با رویکرد FOMO (ترس از دست دادن) خواهیم بود.

تحلیل تکنیکال نفت خام WTI: تحلیل دوم

بخوانید  نگاهی جامع به کارگزاری نهایت نگر

USOIL با 1.13 درصد کاهش با 75.65 دلار معامله می شود. این کاهش USOIL را در زیر سطح کلیدی خود در 76.40 دلار قرار می دهد که نشان دهنده یک حرکت نزولی است. با نگاه به سمت بالای نمودار، مشاهده می کنیم سطوح مقاومتی در 78.18 دلار، 79.27 دلار و 80.36 دلار ایجاد شده است که می تواند مانع از حرکت صعودی نقت شود.

 

 

سطوح حمایتی در 74.87 دلار، 73.57 دلار و پایین تر در 72.56 دلار قرار دارند که زمینه های بالقوه ای را برای بازگشت روند نزولی فراهم می کند. میانگین متحرک نمایی 50 روزه (EMA) در 76.01 دلار و میانگین متحرک نمایی 200 روزه در 74.90 دلار سیگنال های متفاوتی را ارائه می دهند که قیمت فعلی بین این اندیکاتورها قرار دارد.

موقعیت حال حاظر نفت WTI یک لحظه مهم را برای USOIL نشان می‌دهد، زیرا نزدیک به 50 EMA است اما همچنان بالای EMA 200 است. به طور خلاصه، پیش بینی روند قیمتی نفت WTI زیر سطح کلیدی 76.40 دلار نزولی است.

 

  • تحلیل نفت امروز براساس تکنیکال ریتینگ (Technical Rating)

در تحلیل نفت امروز بر اساس اندیکاتورهای تکنیکال (Technical Indicators) و مووینگ اوریج (Moving Averages) همانطور که در تصویر زیر مشاهده می کنید سیگنال خرید قوی صادر شده است.

 

نمای کلی از تحلیل نفت امروز بر اساس تکنیکال ریتینگ (اندیکاتورهای تکنیکال و مووینگ اوریج)

 

با توجه به تصویر بالا مشخص می شود که برای امروز سیگنال های صادر شده توسط اندیکاتورها عبارت اند از: 4 سیگنال خرید، 2 سیگنال خنثی و 4 سیگنال فروش، در سمت دیگر مووینگ اوریج 7 سیگنال خرید و 5 سیگنال فروش صادر کرده است.

مجموع این دو برابر است با 11 سیگنال خرید، 2 سیگنال خنثی و 9 سیگنال فروش، و با توجه به اینکه اندیکاتورها  نشان دهنده سیگنال خنثی هستند و میانگین های متحرک سیگنال خرید را نشان می دهند، در کل Technical Rating نشان گر موقعیت خنثی برای نفت امروز می باشد، در ادامه می توانید جزئیات سیگنال های ارائه شده را مشاهده کنید:

بخوانید  What is Position Trading Strategy? + Golden Tips for Achieving Success

 

سیگنال های صادر شده از اندیکاتورهای تکنیکال

 

سیگنال های صادر شده از میانگین های متحرک

 

 

تحلیل نفت امروز: تحلیل بنیادی (Fundamental Analysis)

نکات کلیدی در تحلیل فاندامنتال امروز نفت خام:

  • قیمت نفت WTI پس از افزایش بیش از حد انتظار در موجودی نفت آمریکا، کاهش یافت.
  • تغییرات ذخایر نفت خام EIA ایالات متحده با 12.018 میلیون بشکه افزایش به 439.5 میلیون بشکه رسید.
  • قیمت نفت خام به دلیل پیش بینی کاهشی IEA از رشد تقاضای جهانی نفت با چالش هایی مواجه است.

قیمت‌های نفت خام با چالش‌هایی مواجه شدند زیرا آژانس بین‌المللی انرژی (IEA) پیش‌بینی خود از رشد تقاضای جهانی نفت را در گزارش ماهانه بازار نفت خود که روز پنجشنبه منتشر شد، به پایین تعدیل کرد. پیش‌بینی رشد تقاضای جهانی نفت برای سال 2024 به 1.22 میلیون بشکه در روز کاهش یافت، از برآورد قبلی 1.24 میلیون بشکه در روز کمتر شد.

کندی در رشد تقاضای جهانی نفت تا حدی به تحولات در چین نسبت داده می‌شود. گزارش های ارائه شده تاکید کرد که تعادل‌های بازار نفت در ژانویه، عمدتاً به دلیل اختلالات در عرضه در ایالات متحده و کانادا، دشوارتر شده است. با وجود کاهش‌های ادامه‌دار توسط کشورهای عضو اوپک پلاس، IEA انتظار دارد که در سه ماهه اول سال، اندکی افزایش در موجودی‌ها وجود داشته باشد.

قزاقستان و عراق متعهد شده‌اند که در طول چهار ماه آینده بیش‌تولید نفت خود را مدیریت کنند و با توافق‌های داوطلبانه‌ای که با سازمان کشورهای صادرکننده نفت و متحدانشان (اوپک پلاس) داشته‌اند، هماهنگ شوند. تحلیلگران ANZ روز پنجشنبه اشاره کردند که توجه به جلسه آتی اوپک پلاس در مارس جلب شده است که در آن در مورد ادامه محدودیت‌های تولید بحث خواهد شد.

 

 

Leave a Reply