تحلیل نفت امروز، 17 بهمن 1402
در این مطلب به تحلیل نفت امروز می پردازیم و مشخص خواهیم کرد که بهترین نقاط خرید و فروش نفت از لحاظ تکنیکال در چه محدوده هایی قرار گرفته اند و سطوح حمایتی و مقاومتی مهم نفت را بررسی می نماییم، همچنین سناریوهای مهم احتمالی در حرکت آتی نفت را بررسی می نماییم، با ما بمانید:
تحلیل نفت امروز: Crude Oil
-
تحلیل نفت امروز: تحلیل شماره 1
نمودار نفت WTI (وست تگزاس اینترمدیت) در حال حاضر یک حرکت نزولی کلی را نشان می دهد. با این حال، یک سناریوی بالقوه برای افزایش شدید قیمت به سمت مقاومت اول وجود دارد.
اولین سطح مقاومت در 72.94 به عنوان یک مقاومت همپوشانی (Overlap) شناخته می شود که با سطح 23.60% فیبوناچی Retracement همراه است. بالاتر، سطح مقاومت 2 در 74.18 نیز به عنوان یک مقاومت Overlap دیگر مشخص می شود که با سطح 38.20% فیبوناچی اصلاحی همراه می شود و اهمیت آن را به عنوان یک منطقه مقاومت بالقوه بیشتر برجسته می کند.
در جهت نزولی، اولین سطح حمایت در 71.42 به عنوان یک حمایت پولبک (Pullback) شناخته می شود. در ادامه، سطح حمایت دوم در 70.59 به عنوان یک حمایت نوسان پایین ذکر شده است که اهمیت آن را به عنوان یک سطح حمایت کلیدی تقویت می کند.
-
تحلیل نفت امروز: تحلیل شماره 2
قیمت نفت پس از آپدیت و رسیدن به کمترین قیمت 2 فوریه، شاهد روند اصلاحی صعودی بوده است. با ادامه این اصلاح در جریان امروز، انتظار میرود که قیمتها به سطح مقاومتی اول در بازه 75.08 – 74.75 برسند. تلاش برای عبور از این مقاومت میتواند فرصتهای جدیدی برای انجام معاملات فروش بر اساس روند فعلی فراهم کند، با هدف اول در کمترین سطح روز قبل و هدف دوم در بازه هدف پایینتر 69.27 – 68.28.
در صورتی که قیمت در طول معاملات بتواند مقاومت اول را پشت سر بگذارد، روند قیمتی به سمت مقاومت بعدی ادامه خواهد یافت که در بازه 76.89 – 76.40 قرار دارد.
پیشنهادات معاملاتی برای USCrude امروز به شرح زیر است:
انجام معاملات فروش در حوالی مقاومت اول در بازه 75.08 – 74.75، با حد سود در 71.56 و حد ضرر تقریبی 76.10
انجام معاملات فروش در حوالی مقاومت دوم در بازه 76.89 – 76.40، با حد سود در 71.56 و حد ضرر تقریبی 77.30
-
تحلیل نفت امروز براساس تکنیکال ریتینگ (Technical Rating)
در تحلیل نفت امروز بر اساس اندیکاتورهای تکنیکال (Technical Indicators) و مووینگ اوریج (Moving Averages) همانطور که در تصویر زیر مشاهده می کنید سیگنال خرید قوی صادر شده است.
با توجه به تصویر بالا مشخص می شود که برای امروز سیگنال های صادر شده توسط اندیکاتورها عبارت اند از: 6 سیگنال خرید، 1 سیگنال خنثی و 1 سیگنال فروش، در سمت دیگر مووینگ اوریج 8 سیگنال خرید و 4 سیگنال فروش صادر کرده است.
مجموع این دو برابر است با 14 سیگنال خرید، 1 سیگنال خنثی و 5 سیگنال فروش، و با توجه به اینکه اندیکاتورها نشان دهنده سیگنال خرید قوی هستند و میانگین های متحرک نیز سیگنال خرید را نشان می دهند، در کل Technical Rating نیز نشان گر موقعیت خرید قوی برای امروز می باشد، در ادامه می توانید جزئیات سیگنال های ارائه شده را مشاهده نمایید:
تحلیل نفت امروز: تحلیل بنیادی (Fundamental Analysis)
نکات کلیدی در تحلیل فاندامنتال نفت امروز (17 بهمن 1402):
- قیمتهای نفت به دلیل تنشها در خاورمیانه و درگیریها در اوکراین نوسان دارند.
- بازدید بلینکن از خاورمیانه برای ثبات بازار نفت حیاتی است.
- تصمیمات قیمتگذاری عربستان سعودی در تجارت نفت نقش محوری دارد.
تنشهای خاورمیانه باعث برانگیختن عدم قطعیت بازار میشود
قیمتهای نفت خام در اوایل روز سهشنبه ثابت معامله شد، پس از افزایش نزدیک به 1% در روز دوشنبه. این نوسانات به دلیل ارزیابی معاملهگران از تأثیر تنشهای ژئوپلیتیکی افزایش یافته در خاورمیانه و تجاوز مداوم روسیه در اوکراین است.
خاورمیانه، منطقهای حیاتی در تولید نفت، همچنان نقطه کانونی باقی مانده است، با مذاکرات آتشبس بین اسرائیل و حماس که پیشرفت کمی نشان میدهد، این امر نشاندهنده ناپایداری منطقهای طولانیمدت است.
بازدید بلینکن از خاورمیانه و نقش عربستان سعودی
بازدید اخیر آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده، از خاورمیانه، شامل دیدار با حاکم عربستان سعودی، تحت نظارت دقیق بازار است. این بازدید، به ویژه زمانی که فلسطینیها انتظار یک آتشبس را دارند میتواند از افزایش بیشتر درگیری در رفح (منطقهای کلیدی در نوار غزه)، جلوگیری کند، حیاتی است. واکنش عربستان سعودی به این تحولات حیاتی است، با توجه به نفوذ قابل توجه آن در بازار نفت.
تأثیر درگیریهای منطقهای بر عرضه نفت
جنگ جاری در یمن، با هدفگیری مسیرهای کشتیرانی توسط حوثیهای حمایتشده از ایران، همچنان تجارت جهانی نفت را مختل میکند. علاوه بر این، حملات اخیر به تاسیسات نفتی روسیه، از جمله اصابت یک حمله بزرگ پهپادی اوکراین به یک پالایشگاه مهم، صادرات نفتا روسیه را محدود کرده است. این رویدادها به طور مجموع نگرانیها را در مورد ثبات عرضه جهانی نفت افزایش میدهند.
پیشبینی بازار کوتاهمدت: دیدگاه صعودی در میان نگرانیهای عرضه
با وجود این آشفتگیهای ژئوپلیتیکی، افزایش قیمت نفت در روز دوشنبه نسبتاً محدود بود، که بازتاب تلاش بازار برای تعادل بین ریسکهای ژئوپلیتیکی با سایر عوامل است.
انتظار برای افزایش موجودی نفت خام آمریکا و دلار آمریکایی قویتر، که تقاضا برای نفت را کاهش میدهد، نگرانیهای عرضه را خنثی میکند.
با این حال، تنشهای ژئوپلیتیکی جاری، به ویژه در خاورمیانه و روسیه، همراه با تصمیمات استراتژیک قیمتگذاری عربستان سعودی، دیدگاه کوتاهمدت صعودی برای قیمتهای نفت را پیشنهاد میکنند. بازار به نظر میرسد که ریسکهای ژئوپلیتیکی را کمارزشگذاری میکند و هرگونه تشدید میتواند به افزایش سریعتر و بیشتر قیمتهای نفت منجر شود.