در این مطلب به تحلیل نفت امروز می پردازیم و مشخص خواهیم کرد که بهترین نقاط خرید و فروش نفت از لحاظ تکنیکال در چه محدوده هایی قرار گرفته اند و سطوح حمایتی و مقاومتی مهم نفت را بررسی می نماییم، همچنین سناریوهای مهم احتمالی در حرکت آتی نفت را بررسی می نماییم، با ما بمانید:

 

تحلیل نفت امروز: Crude Oil

  • تحلیل نفت: تحلیل شماره 1

نمودار نفت WTI (وست تگزاس اینترمدیت) در حال حاضر یک سوگیری خنثی را نشان می دهد. در این زمینه، سناریوی بالقوه ای برای نوسان قیمت بین حمایت اول و مقاومت اول وجود دارد.

 

تحلیل نفت
تحلیل نفت امروز: سطوح حمایتی/ مقاومتی مهم و اصلی قیمت Crude Oil در تصویر معین شده است.

 

اولین سطح حمایتی در 76.17 به عنوان یک حمایت Pullback شناخته می شود که با سطح 38.20% فیبوناچی Retracement همسو می شود. بیشتر در زیر، سطح حمایت دوم در 75.16 نیز به عنوان یک حمایت پولبک دیگر مشخص شده است که با سطح 50.00% فیبوناچی Retracement همسو می شود و اهمیت آن را به عنوان یک سطح حمایت کلیدی تقویت می کند.

در جهت صعودی، سطح مقاومت 1 در 79.07 به عنوان یک مقاومت نوسان بالا شناخته می شود. بالاتر، سطح مقاومت دوم در 80.79 به عنوان یک مقاومت پولبک مشخص می شود و اهمیت آن را به عنوان یک منطقه مقاومت بالقوه بیشتر برجسته می کند.

 

  • تحلیل نفت: تحلیل شماره 2

در جلسه معاملاتی دیروز، نفت در جریان یک روند افزایشی کوتاه‌مدت به سطح مقاومتی 78.49 دلار رسید، اما توانایی حفظ قیمت در سطوح بالاتر را نداشت. انتظار می‌رود که امروز، نفت وارد یک فاز اصلاحی نزولی شده و احتمالاً به سمت حمایت اول خود در بازه قیمتی 75.39 – 75.06 کاهش یابد. به محض نزدیک شدن به این بازه، فرصت‌هایی برای آغاز معاملات خرید با هدف قیمتی مجدداً در 78.49 ایجاد می‌شود.

 

تحلیل نفت
تحلیل نفت امروز: نمودار قیمتی Crude Oil

 

در صورتی که قیمت بتواند از سطح 78.49 عبور کند، انتظار می‌رود که روند رشد با حد سود در منطقه بالاتر قیمتی یعنی بازه 82.34 – 81.35 ادامه یابد.

بخوانید  تحلیل نفت امروز، 16 بهمن 1402

پیشنهادات معاملاتی برای Crude Oil امروز شامل خرید در حمایت اول در بازه قیمتی 75.39 – 75.06 است. هدف قیمتی برای سود در 78.49 و تعیین استاپ لاس مطابق با دستورالعمل‌های موجود در استراتژی معاملاتی می‌باشد.

 

  • تحلیل نفت: تحلیل شماره 3

قراردادهای آتی نفت خام سبک در روز چهارشنبه پس از یک تلاش ناموفق دیگر برای شکستن سطح بالای اصلی 29 ژانویه در 79.01 دلار که یک مقاومت محکم و کلیدی تلقی می شود، با اندکی کاهش روبرو شده‌اند. مقاومت‌های اضافی در بالاترین سطوح نوامبر در 79.57 و 79.87 دلار قابل یافت است.

 

تحلیل نفت: تحلیل شماره 3 برای Crude Oil

 

در سمت نزولی، حمایت جزئی 77.43 دلار است که آنچنان مستحکم به نظر نمی رسد و در صورت اصلاح قیمت تا این سطح به احتمال بسیار بریک خواهد شد و بعد از آن میانگین متحرک 200 روزه در 76.50 دلار قرار دارد که حمایت اصلی نفت خوام محسوب می شود و می تواند دوباره روند قیمتی Oil را صعودی کند و از قیمت حمایت کند.

حفظ قیمت بالاتر از میانگین متحرک 200 روزه نشان می‌دهد خریداران همچنان به بازار مسلط و در حالی که منتظر اخبار مثبت احتمالی از OPEC+ هستند، از قیمت به خوبی حمایت می‌کنند.

این اخبار ممکن است عاملی باشد که قیمت‌ها را از طریق مقاومت‌ها به جلو براند. البته، بریک شدن  میانگین متحرک 200 روزه به سمت پایین به این معنا خواهد بود که آن‌ها اخبار مثبتی که انتظار داشتند را دریافت نکرده‌اند و باید شاهد اصلاح بیشتر قیمت نفت باشیم.

 

  • تحلیل نفت امروز براساس تکنیکال ریتینگ (Technical Rating)

در تحلیل نفت امروز بر اساس اندیکاتورهای تکنیکال (Technical Indicators) و مووینگ اوریج (Moving Averages) همانطور که در تصویر زیر مشاهده می کنید سیگنال خنثی صادر شده است.

بخوانید  تحلیل نفت امروز، 18 بهمن 1402

 

نمای کلی از تحلیل نفت امروز بر اساس تکنیکال ریتینگ (اندیکاتورهای تکنیکال و مووینگ اوریج)

 

با توجه به تصویر بالا مشخص می شود که برای امروز سیگنال های صادر شده توسط اندیکاتورها عبارت اند از: 1 سیگنال خرید، 1 سیگنال خنثی و 8 سیگنال فروش، در سمت دیگر مووینگ اوریج 7 سیگنال خرید و 5 سیگنال فروش صادر کرده است.

مجموع این دو برابر است با 8 سیگنال خرید، 1 سیگنال خنثی و 13 سیگنال فروش، و با توجه به اینکه اندیکاتورها  نشان دهنده سیگنال فروش قوی هستند و میانگین های متحرک سیگنال خرید را نشان می دهند، در کل Technical Rating نشان گر موقعیت خنثی برای نفت امروز می باشد، در ادامه می توانید جزئیات سیگنال های ارائه شده را مشاهده کنید:

 

سیگنال های صادر شده از اندیکاتورهای تکنیکال

 

سیگنال های صادر شده از میانگین های متحرک

 

تحلیل نفت امروز: تحلیل بنیادی (Fundamental Analysis)

نکات کلیدی در تحلیل فاندامنتال امروز نفت خام:

  • ذخایر نفت خام آمریکا افزایش یافته، قراردادهای آتی نفت خام سبک کاهش می‌یابد
  • اوپک+ در نظر دارد کاهش تولید را تمدید کند، روسیه صادرات بنزین را ممنوع می‌کند
  • سیاست‌های فدرال رزرو و قدرت دلار آمریکا بر تقاضای نفت تأثیر می‌گذارد
  • معامله‌گران از میانگین متحرک 200 روزه در 76.50 دلار به عنوان حمایت استفاده می‌کنند.

 

تحلیل بنیادی نفت خام

 

رویارویی با چالش های اولیه

قیمت‌های نفت خام در ابتدای روز چهارشنبه تحت فشار نزولی قرار گرفته‌اند، تحت تأثیر عوامل مختلفی از جمله سیاست‌های فدرال رزرو، سطوح ذخایر نفت خام آمریکا و تحولات سیاسی جهانی. این عوامل در شکل‌گیری چشم‌انداز و روند قیمتی کوتاه‌مدت بازارهای نفت حیاتی هستند.

عوامل عرضه

به طور قابل توجهی، ذخایر نفت خام آمریکا افزایش یافته است، با گزارش افزایش 8.43 میلیون بشکه برای هفته منتهی به 23 فوریه. این داده‌ها، که از انستیتوی نفت آمریکا (API) بدست آمده، در تضاد با کاهش موجودی‌های بنزین به میزان 3.27 میلیون بشکه و موجودی‌های دیستیلیت به میزان 523,000 بشکه است.

بخوانید  تحلیل فارکس امروز (جفت ارزهای اصلی و بیت کوین)

همزمان، سازمان کشورهای صادرکننده نفت و متحدانش (اوپک+) در حال بررسی تمدید داوطلبانه کاهش تولید نفت خود به دوره دوم سه‌ماهه است که می‌تواند بازار را کوچک تر کند. ابتدا، اوپک+ به کاهش‌هایی به میزان تقریباً 2.2 میلیون بشکه در روز برای سه ماهه اول موافقت کرد، به رهبری عربستان سعودی. علاوه بر این، روسیه اعلام کرد از اول مارس برای شش ماه صادرات بنزین را ممنوع می‌کند، که بیشتر بر روندهای عرضه تأثیر می‌گذارد.

عوامل تقاضا

از نظر تقاضا، اشاره گاورنر فدرال رزرو میشل بومن به تاخیر در کاهش نرخ‌های بهره آمریکا، با اشاره به ریسک‌های تورمی مداوم، ممکن است رشد اقتصادی را کاهش دهد و تقاضا برای نفت را کم کند.

دلار آمریکایی قوی‌تر نیز بر تقاضای خارجی برای دارایی مبتنی بر دلار تأثیر می‌گذارد. علاوه بر این، تحریم‌های اخیر آمریکا علیه روسیه برای پالایشگاه‌های هندی در تأمین نفت روسیه چالش‌هایی ایجاد می‌کند، که ممکن است الگوهای تقاضای جهانی را تحت تأثیر قرار دهد. هند، یکی از خریداران عمده نفت روسیه، به دلیل این تحریم‌ها با پیچیدگی‌های بیشتری در مذاکرات توافق‌نامه تأمین سالانه روبرو است.

پیش‌بینی بازار

در کوتاه‌مدت، بازار نفت تحت فشار نزولی قرار دارد. افزایش قابل توجه در ذخایر نفت خام آمریکا، همراه با کاهش احتمالی تقاضا به دلیل سیاست‌های فدرال رزرو و دلار آمریکایی قوی‌تر، عوامل کلیدی در این چشم‌انداز هستند.

در حالی که بررسی‌های اوپک+ برای تمدید کاهش تولید ممکن است تا حدی از قیمت نفت حمایت کند، اما احساس کلی بازار محتاطانه باقی مانده و به سمت یک موضع نزولی در آینده نزدیک متمایل است. با این حال، شرایط می‌تواند به سرعت تغییر کند اگر اوپک+ کاهش تولید را اعلام کند. انتظار می‌رود گزارش رسمی ذخایر نفت خام از اداره اطلاعات انرژی آمریکا (EIA)، افزایش 3.1 میلیون بشکه‌ای را نشان دهد.

 

 

Leave a Reply