در این مطلب به تحلیل نفت امروز می پردازیم و مشخص خواهیم کرد که بهترین نقاط خرید و فروش نفت از لحاظ تکنیکال در چه محدوده هایی قرار گرفته اند و سطوح حمایتی و مقاومتی مهم نفت را بررسی می نماییم، همچنین سناریوهای مهم احتمالی در حرکت آتی نفت را بررسی می نماییم، با ما بمانید:
تحلیل نفت امروز: Crude Oil
-
تحلیل نفت امروز: تحلیل شماره 1
معاملات آتی نفت خام سبک در اوایل روز جمعه ثابت ماند، اما موقعیت نسبی آن نسبت به میانگین متحرک 200 روزه در 76.35 دلار، بازار را برای حرکت به سمت بالا و تغییر در روند بلندمدت به سمت روند صعودی آماده کرده است.
تثبیت قمیت بیش از 73.35 دلار نشان دهنده حضور خریداران با اهداف بالقوه کوتاه مدت در قیمت های 77.43 دلار و 79.29 دلار است. سطح قیمتی 79.29 در واقع یک سطح بسیار مهم و بالقوه برای افزایش پرقدرت قیمت نفت است.
ناتوانی در غلبه بر میانگین متحرک 200 روزه به خودی خود یک سیگنال نزولی نخواهد بود، اما می تواند باعث پولبک به سمت حمایت در 73.35 دلار که میانگین متحرک 50 روزه می باشد، شود.
-
تحلیل نفت امروز: تحلیل شماره 2
تحلیل قیمت نفت امروز (USCrude) نشان میدهد که نفت به اصلاح خود در یک روند نزولی کوتاهمدت میپردازد. دیروز، معاملهگران به منطقه مقاومتی در بازه 76.89 – 76.40 رسیدند، جایی که توسط فروشندگان فشار فروش ایجاد می شود. امکان انجام معاملات فروش جدید در این سطح با هدف رسیدن به کمترین قیمت 5 فوریه وجود دارد.
برای آغاز معاملات خرید و تغییر جهت روند، لازم است که معاملهگران از سطح قیمتی 76.89 که یک سطح مقاومتی بسیار مهم برای نفت تلقی می شود عبور کرده و قیمت را در سطح بالاتری تثبیت کنند. در این صورت، هدف رسیدن به منطقه تارگت بالا در 82.34 – 81.35 میباشد. معاملات خرید جدید را در نظر داشته باشید زمانی که قیمت به سطوح حمایت قوی رسید.
پیشنهادات معاملاتی برای نفت خام امروز:
فروش در محدوده مقاومتی 76.89 – 76.40 با هدف قیمتی 71.56 و تنظیم حد ضرر بر اساس استراتژی معاملاتی انجام شده.
-
تحلیل نفت امروز براساس تکنیکال ریتینگ (Technical Rating)
در تحلیل نفت امروز بر اساس اندیکاتورهای تکنیکال (Technical Indicators) و مووینگ اوریج (Moving Averages) همانطور که در تصویر زیر مشاهده می کنید سیگنال خنثی صادر شده است.
با توجه به تصویر بالا مشخص می شود که برای امروز سیگنال های صادر شده توسط اندیکاتورها عبارت اند از: 2 سیگنال خرید، 2 سیگنال خنثی و 5 سیگنال فروش، در سمت دیگر مووینگ اوریج 7 سیگنال خرید و 5 سیگنال فروش صادر کرده است.
مجموع این دو برابر است با 9 سیگنال خرید، 2 سیگنال خنثی و 10 سیگنال فروش، و با توجه به اینکه اندیکاتورها نشان دهنده سیگنال فروش هستند و میانگین های متحرک سیگنال خرید را نشان می دهند، در کل Technical Rating نشان گر موقعیت خنثی برای نفت امروز می باشد، در ادامه می توانید جزئیات سیگنال های ارائه شده را مشاهده کنید:
تحلیل نفت امروز: تحلیل بنیادی (Fundamental Analysis)
نکات کلیدی در تحلیل فاندامنتال امروز نفت خام
- تنش اسرائیل و حماس قیمت نفت را افزایش داد
- صادرات نفت روسیه توافق اوپک پلاس را به چالش می کشد
- مشکلات اقتصادی چین بر تقاضای نفت تأثیر می گذارد
تنش های خاورمیانه و عوامل عرضه جهانی بر قیمت نفت تأثیر می گذارد
بازار نفت خام این هفته به طور قابل توجهی تحت تأثیر تشدید تنش ها در خاورمیانه و تحولات کلیدی در عرضه جهانی نفت، به ویژه در مورد سطح تولید و صادرات روسیه بوده است. روز جمعه در ساعت 07:20 به وقت گرینویچ، معاملات آتی نفت خام سبک با 0.04 دلار یا 0.05% کاهش، 76.18 دلار معامله شد.
تنش های خاورمیانه قیمت ها را بالا می برد
رد آتشبس اسرائیل با حماس تنشهای منطقهای را تشدید کرده و مستقیماً بر قیمت نفت تأثیر میگذارد. افزایش ریسک ژئوپلیتیکی، معامله گران را وادار کرده است تا ارزیابی ریسک خود را تنظیم کنند و به افزایش قابل توجه قیمت نفت کمک کند. هر دو برنت و WTI برای افزایش هفتگی بیش از 5 درصد آماده هستند.
ملاحظات عرضه جهانی
در کنار وضعیت خاورمیانه، عوامل عرضه جهانی نقش مهمی ایفا می کنند. قابل توجه است که کشورهای غیر عضو اوپک مانند نروژ و گویان در حال افزایش تولید هستند. با این حال، به دلیل حوادث اخیر که بر پالایشگاه های نفت این کشور تأثیر گذاشته است، مرکز توجه روسیه است.
افزایش صادرات نفت روسیه
خسارات ناشی از حملات هواپیماهای بدون سرنشین و مسائل فنی، روسیه را به صادرات نفت خام بیش از برنامه ریزی شده سوق داده است و به طور بالقوه تعهد این کشور به توافق کاهش تولید اوپک پلاس را تحت فشار قرار داده است. علیرغم موافقت با سقف تولید 9.5 میلیون بشکه در روز و کاهش صادرات، ارقام واقعی صادرات روسیه بالاتر بوده است.
این افزایش به ویژه با افزایش بارگیری از بنادری مانند Primorsk، Ust-Luga و Novorossiisk مشهود است. مسائل جاری پالایشگاه، از جمله خسارات قابل توجه در پالایشگاه Tuapse، نشان می دهد که روسیه ممکن است برای انجام تعهدات خود در اوپک پلاس تلاش کند و بر بازار جهانی نفت تأثیر بگذارد.
نفوذ اقتصادی چین
علاوه بر این، نگرانیهای اقتصادی در چین، بزرگترین واردکننده نفت خام، بر قیمت نفت فشار وارد میکند. عملکرد ضعیف اخیر در بازارهای سهام چین و ارقام CPI باعث ایجاد احساسات محتاطانه در بازار شده است.
پیش بینی کوتاه مدت بازار
با توجه به این عوامل، انتظار میرود بازار نفت همچنان بیثبات بماند. ترکیبی از ریسکهای ژئوپلیتیکی و تغییرات عرضه احتمالاً قیمتها را در کوتاهمدت در یک روند صعودی نگه میدارد. با این حال، معامله گران باید نسبت به تغییرات در سناریوهای ژئوپلیتیک و شاخص های اقتصادی جهانی که می تواند بازار را تحت تاثیر قرار دهد، هوشیار بمانند.