نماد وامید + تحلیل در بورس | شرکت مدیریت سرمایه گذاری امید
نام شرکت: مدیریت سرمایه گذاری امید
نماد: واميد
مدیر عامل: حسنعلي قنبري ممان
تلفن: 26207066 – 26203011 – 021
فکس: 26209586
آدرس: تهران، بلوار نلسون ماندلا، خیابان طاهری، نبش ایثار سوم، پلاک 2
آدرس امور سهام: خیابان آفریقا، خیابان طاهری، نبش ایثار ۳، پلاک ۲
شناسه ملی: ۱۰۱۰۲۲۵۸۰۹۰
آدرس وبسایت: www.Omidinvestment.ir
ایمیل: Info@omidinvestment.ir
تاریخچه شرکت و امید:
شرکت مدیریت سرمایه گذاری امید در اواخر بهمن ماه سال 1380 در اداره ثبت شرکت ها و مؤسسات غیر تجاری تهران به ثبت رسیده و در اواخر بهمن ماه سال 1383 نوع شرکت از سهامی خاص به سهامی عام تبدیل شده و تمام مردم می توانستند سهام این شرکت را خریداری کنند.
در اواسط دی ماه سال 1386 این شرکت به عنوان چهارصد و سی و هشتمین شرکت بورس اوراق بهادار با نماد وامید مورد پذیرش قرار گرفته و هم اکنون در تابلوی اصلی قابل معامله می باشد و طبق مصوبه مجمع عمومی فوق العاده در25 اسفند ماه سال 1390 نام شرکت به گروه مدیریت سرمایه گذاری امید تغییر یافت.
فعالیت های شرکت و امید:
۱- تشکیل و راه اندازی انواع شرکت و سرمایه گذاری در سهام ، واحد های سرمایه گذاری صندوق ها یا سایر اوراق بهادار دارای حق رأی با هدف کسب اتفاع به طوری که به تنهایی یا به همراه اشخاص تحت کنترل یا اشخاص تحت کنترل واحد ، کنترل شرکت ، موسسه یا صندوق سرمایه پذیر را در اختیار گرفته یا در آن نفوذ قابل ملاحظه یابد و شرکت ، موسسه یا صندوق سرمایه پذیر (اعم از ایرانی یا خارجی) در زمینه های زیر فعالیت کند :
معادن فولاد ، سیمان، ساختمان ، بازار سرمایه و خدمات برتر مالی ، بازرگانی ، نفت و گاز و انرژی
۲- انجام فعالیت های زیر در ارتباط با اشخاص سرمایه پذیر موضوع بند ۱ فوق:
– خدمات اجرایی در تهیه و خرید مواد اولیه و ماشین آلات برای اشخاص حقوقی سرمایه پذیر
– خدمات طراحی و مهندسی اصولی تضمین پروژ ها برای اشخاص حقوقی سرمایه پذیر
– انجام مطالعات، تحقیقات و بررسی های تکنولوژیکی، فنی، علمی، بازرگانی و اقتصادی برای بهره برداری توسط اشخاص حقوقی سرمایه پذیر
– تدوین سیاست های کلی و راهبردی و مدیریتی اشخاص حقوقی سرمایه پذیر
– شناسایی فرصت های سرمایه گذاری در خصوص بند ۱ فوق به منظور معرفی به اشخاص حقوقی سرمایه پذیر
– ارائه سایر خدمات فنی، مدیریتی، اجرایی و مالی به اشخاص حقوقی سرمایه پذیر
– فروش انواع سرمایه گذاری ها
– بازسازی، نوسازی، اصلاح، توقف، ادغام و انحلال شرکت ها تابعه
۳- سرمایه گذاری با هدف کسب انتفاع و کنترل عملیات یا نفوذ قابل ملاحظه در سهام، سهم الشرکه و سایر اوراق بهادار دارای حق رای آن عده از اشخاص حقوقی که خدمات بند ۲ فوق را منحصراً به اشخاص سرمایه پذیر یا علاوه بر اشخاص سرمایه پذیر به دیگران ارائه می نمایند.
ب: موضوع فعالیت های فرعی
۱- سرمایه گذاری در مسکن ها، فلز های گرانبها، گواهی سپرده های بانکی و سپرده های سرمایه گذاری نزد بانک ها و موسسات مالی اعتباری مجاز
۲- سرمایه گذاری در سهام، سهم الشرکه، واحد های سرمایه گذاری صندوق ها یا سایر اوراق بهادار دارای حق رأی شرکت ها ، موسسات یا صندوق های سرمایه گذاری با هدف کسب اتفاع به طوری که به تنهایی یا همراه اشخاص تحت کنترل واحد، کنترل شرکت، موسسه یا صندوق سرمایه پذیر را در اختیار گرفته نگرفته یا در آن قابل ملاحظه نیابد.
۳- سرمایه گذاری در سایر اوراق بهادار که بطور معمول دارای حق رأی نیست و توانایی انتخاب مدیر یا کنترل ناشر را به مالک اوراق بهادار نمی دهد.
۴- سرمایه گذاری در سایر دارایی ها از جمله دارایی های فیزکی، پروژه های تولیدی و پروژه های ساختمانی با هدف کسب انتفاع
۵- ارائه خدمات مرتبط با بازار اوراق بهادار از جمله: پذیرش سمت در صندوق های سرمایه گذاری، تأمین مالی بازار گردانی اوراق بهادار، مشارکت در تعهد پذیره نویسی اوراق بهادار، تضمین نقدشوندگی، اصل یا حداقل سود اوراق بهادار
تبصره ۱– ترکیب دارایی های شرکت در مقررات مصوب سازمان بورس و اوراق بهادار تعیین می شود، ولی در هر حالت شرکت باید اکثر دارایی های خود را (که از نصف دارایی های شرکت کمتر نخواهد بود) با رعایت حداقل های مصوب سازمان بورس به موضوع اصلی فعالیت خود، اختصاص دهد. در شرایط خاص و هنگام تبدیل یک نوع از سرمایه ها و دارایی های موضوع فعالیت اصلی به نوعی دیگر، شرکت موقتاً می تواند بخشی از این دارایی ها را به صورت دارایی ها و سرمایه گذاری های موضوع فعالیت فرعی نگهداری نماید.
تبصره ۲- شرکت می تواند در راستای اجرای فعالیت های مذکور در این ماده در حدود مقررات و مفاد اساسنامه اقدام به اخذ تسهیلات مالی یا تحصیل دارایی نماید، یا اسناد اعتباری بانکی افتتاح کند و به واردات یا صادرات کالا بپردازد و امور گمرکی مربوطه را انجام دهد. این اقدامات فقط در صورتی مجاز است که در راستای اجرای فعالیت های شرکت ضرورت داشته باشد و انجام آن ها در مقررات منع نشده باشد.
گزارش های مالی شرکت و امید:
این شرکت در سه ماهه ۴ ریال زیان و شش ماهه حدود 115 تومان سود شناسایی کرده است.
درآمد سود سهام ۴۲ درصد و سود فروش سرمایه گذاری ها حدود 800 درصد رشد داشته است.
سایر درآمد های عملیاتی ۵۱ درصد کم شده است.
هزینه های فروش ، اداری و عمومی ۳۱ درصد افزایش داشته است.
هزینه های مالی ۱۹ درصد کاهش و سایر درآمد های غیر عملیاتی ۳۸۶ درصد رشد داشته است.
در مورد سرمایه گذاری های این شرکت بورسی باید گفت که : ۸۶ درصد آنها در شرکت های بورسی و ۱۴ درصد دیگر در شرکت های غیر بورسی می باشد. بیشترین درصد مالکیت شرکت در شرکت های بورسی مدیریت انرژی امید تابان هور، سرمایه گذاری توسعه گوهران امید و سیمان هرمزگان است و در شرکت های خارج از بورس شامل سرمایه گذاری ساختمانی سپه، پترو امید آسیا، شرکت سرمایه گذاری رفاهی خدماتی و گردشگری امید تابان آسیا می باشد.
افزایش سرمایه شرکت و امید:
این شرکت در تاریخ بیست و سوم دی ماه سال 1398 پیشنهاد افزایش سرمایه خود را به سازمان بورس اوراق بهادار و مجمع افزایش سرمایه اعلام کرد. پیشنهاد افزایش سرمایه این شرکت در تاریخ بیست و دوم آذر ماه سال 1399 به صورت قطعی تایید شد.
سهامداران توجه کنند با افزایش سرمایه، به میزان ۳۶ درصدی به آن ها سهام حق تقدم با نماد امیدح تعلق خواهد گرفت.
بعد از مجمع افزایش سرمایه امید بسته شده و قیمت تئوریک سهم تقریباً ۲۴ درصد پایین خواهد آمد.
شما با دریافت حق تقدم به معادل دارایی خود قبل از بسته شدن نماد خواهید رسید و منفی شدن قیمت جبران خواهد.
اعضای هیئت مدیره شرکت وامید:
اکبر کشاورزيان – عضو هیئت مدیره – دکتري
هزاد شيري – رئیس هیئت مدیره – دکتري
فرزاد اميري – عضو هیئت مدیره – کارشناس ارشد
حسنعلي قنبري ممان – عضو هیئت مدیره – دکتري
علي خورسنديان – نایب رئیس هیئت مدیره – دکتري